![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 22:48 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
-------------------- "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 23:21 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דקה וחצי בדיוק לתוך הפרק החדש של shut up I’m talking הפייטריון והם כבר מדברים על דרים
איך אני אוהב את הדיוות האלה באמת --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 00:43 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עם כל הכבוד אני לא מוכן לשמוע מטובו שום מילה על התמכרות לרשתות חברתיות
הזמן מסך שלו הוא ליטרלי 24 שעות כל יום כבר 16 ימים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 00:48 AM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
Hear Me Out -------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 00:48 AM
|
||||
כן? --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 00:50 AM
|
||
אוקיי לא אתם היר מי אאוט שניה
אני חושב שרשתות חברתיות הן דבר מעולה אני לא מתחרט על אף שניה שביליתי בהן ואני מפחד נורא מהאדם שהייתי אם לא הייתי מגיע לאינטרנט בגיל ככ צעיר ואני רציני לגמרי אני חושב על זה כמעט כל יום אולי הייתי מתאבד --------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 00:52 AM
|
||||
לא היית מתאבד כי לא היה לך את המידע שיש לך עכשיו -------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 00:57 AM
|
||||
המידע שיש לי עכשיו הוא שיש אנשים בעולם שאוהבים אותי ואני לא לבד בחוויות ובתחושות שלי והמידע שיש לי הוא עשרות ומאות ואלפי טעויות שראיתי אנשים אחרים עושים שאני אדע לא לעשות בעצמי והמידע שיש לי הוא המוח הקולקטיבי של האנושות כולה ואת כל הרעיונות אי פעם כדי לבחור מהם את הדברים שאני מאמין בהם וליצור רעיונות משלי בכנות כשאני מסתכל אחורה היו לי הפרעות אכילה היו לי בעיות דימוי עצמי היתה לי דיספוריה תמיד היו לי את הדברים האלה לפני שהייתי באינטרנט ועכשיו כששמעתי ככ הרבה אנשים מדברים על זה אני פשוט יודע להתמודד על הדברים האלה ויש לי הסתכלות חדשה לגמרי על הכל --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 00:58 AM
|
||||
כן אבל לא היית יודע שאתה יודע את כל זה כאילו הכל היה רגיל כי לא היה לך מושג שאלו הבעיות קשה לי להסביר את זה לול -------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 01:00 AM
|
||||
אז הייתי חושב ״המממממ אני ממש עצוב אבל אין לי מושג למה אני מניח שאני פשוט אלך ואקח את החיים שלי״ --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 01:06 AM
|
||||
אם להתאבד היה כזה קל למה אי אפשר להעלות תמונה עם postimg -------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 01:13 AM
|
||||
מרגיש לי שמי שבאמת רוצה מצליח יש מלא דברים שאני חושב עליהם ואני לא יודע אם אני מטורף כי אני אף פעם לא שומע אף אחד אומר אותם כאילו אני חושב לפעמים על איך שאף פעם אני לא משווה את עצמי לאנשים אחרים כי כל בחירה בחיים שלי ובחיים שלהם כל צעד שהם לקחו כל מילה שהם אמרו הכל הוביל אותם לרגע הזה בדיוק וכל תנועה של פרפר בסינגפור וכל נשימה שלקחתי הובילה אותי לרגע הזה אז הציפיה שנהיה דומים אפילו טיפה היא פשוט מגוחכת כאילו כל כך הרבה דברים היו צריכים להיות שונה אם היינו אותו דבר ואתה לא יודע על חשבון מה זה יבוא בחיים שלך כי כל שניה ושניה בחיים שלך וכל החלטה הכי קטנה שעשית יכלה לשנות את החיים שלך מקצה לקצה אז למה שתצפה להיות דומה למישהו אחר במשהו בכלל כל חוויה שחווית אי פעם עיצבה אותך להיות הבן אדם הזה עם הצרכים המסוימים האלה והקומבינציה הזאת היא ייחודית כמו טביעת אצבע ואין מצב שבעולם שלחבר שלך תהיה טביעת אצבע כמו שלך אז למה אתה מצפה שתגיעו לאותם הישגים --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 01:15 AM
|
||||
כדי להגיע לשם צריך להיות אדיש למוות שאתה תפגוש מישהו כזה אתה תדע האהא אני כשאני חושב יותר מדי הא רגע זה אני 24/7 אוקיי דאמממ זה חתימה ענקית הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Mar 17 2025, 01:18 AM -------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 01:19 AM
|
||
אוקיי משהו שמעצבן אותי
אנשים שאומרים ״איך עוד לא המציאו x״ אני אגלה לך סוד אם אתה חשבת על זה בלי שזאת תהיה העבודה במשרה מלאה שלך המציאו את זה כבר הסיבה שלא נתקלת בזה כנראה היא כי זה לא טוב. אינפי תעשה תמונה מתחלפת הודעה זו נערכה ע"י Ms Misery ב Mar 17 2025, 01:19 AM --------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 01:21 AM
|
||||
אחי אם לא המציאו את זה תנסה לעשות סטארט אפ דגש על תנסה יווו רעיון מושלם (אשמח לדעת איך) יו יש לי יומולדת שנה עוד חודש הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Mar 17 2025, 01:24 AM -------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |