![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 64 65 [66] 67 68 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Mar 17 2025, 23:08 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
וואו אני מוציא על אח שלי הרבה כסף
איזה אח טוב אני -------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2025, 00:10 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://x.com/seagreenkey/status/1901701329048756411
אני מת על זה הם פשוט וויתרו ועברו להתאגרפות נהניתי מאוד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2025, 00:34 AM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
דאמ ניצחתי איכשהו בשחמט מישהו עם rating של 1748
-------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2025, 09:58 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באהבה סיימון יצא לפני 7 שנים
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2025, 16:02 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שטובו אומר שלהסטרים זה החלק הכי רגוע ביום שלו זה סימן כזה טוב שהוא בעבודה הנכונה כי להסטרים כ"כ הרבה שעות ברצף נשמע פאקינג מתיש
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2025, 19:06 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2025, 22:55 PM
|
||
![]() ○○○○○○ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הולך למבחן קבלה לבר אילן ב25
טיפים? -------------------- ביי פורטל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2025, 22:55 PM
|
||
![]() ○○○○○○ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הולך למבחן קבלה לבר אילן ב25
טיפים? -------------------- ביי פורטל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 19 2025, 00:11 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 19 2025, 11:15 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא ב31? [אחותי גם עושה] בכל מקרה, תעשה את דפי העבודה, תלמד מטריצות טוב כי זה קליל ובמבחן תוכל לסיים עם זה מהר, ותלמד צמצום שברים עם נעלמים. בלי קשר לא ממליצה ללכת לשם [עדיף את התוכניות של מרכז מדעני העתיד פי אלף לדעתי] אני הייתי שנה אחת ופרשתי כי זה נורא, וגם כי היה לי אפשרות לעשות בגרות מואצת דרך בית הספר וזה יותר פשוט. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 19 2025, 12:36 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלה מדעני העתיד
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 19 2025, 15:40 PM
|
||
https://m.youtube.com/shorts/1Ghh-bOp980
לאיפה הגעתי????? --------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 19 2025, 16:44 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- 🎗 אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 19 2025, 16:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 19 2025, 16:54 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעלללל -------------------- 🎗 אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 64 65 [66] 67 68 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |