![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (306) « ראשון ... 304 305 [306] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: אתמול ב-20:32
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״כן,״ אמרתי וחייכתי קצת. ״אני אוהב אותה. היא תמיד חושבת עליי.״
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:39
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כן, היא נשמעת נחמדה," מלמלתי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:40
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״היא יותר מנחמדה. היא אחד האנשים הכי טובים שאני מכיר.״
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:14
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנהנתי. "כן."
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-6:04
|
||
צחקתי. ״אני מבין שלא אכפת לך. אני יכול להפסיק לדבר אם אתה רוצה.״
|
|
פורסם ב: היום ב-8:46
|
||
"לא נכון," אמרתי ישר
|
|
פורסם ב: היום ב-9:43
|
||
צחקתי. ״בסדר.״
|
|
פורסם ב: היום ב-9:57
|
||
"באמת! היא נשמעת מדהימה. אני שמח שיש לך אותה," אמרתי. "היא נשמעת כמו שלילי בשבילי."
|
|
פורסם ב: היום ב-11:11
|
||
״זה קצת שונה,״ אמרתי. ״אתה מכיר את לילי די הרבה זמן. אני ומרי התחלנו לצאת עוד כשרק הכרנו. בהתחלה זה היה די בשביל לעשות בכוונה להורים שלי, אבל אני באמת עניינתי אותה. אין לי מושג למה רציתי להיפרד ממנה. כאילו- אני מבין למה היא לא רצתה אותי אבל לא הייתה לי שום סיבה לרצות בעצמי שניפרד.״
|
|
פורסם ב: היום ב-11:30
|
||
התיישבתי בחזרה והסתכלתי עליו. "אז למה נפרדת ממנה?"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |