![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 22 2025, 22:27 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארבע שנים??? אני קצת לא יודע איך להכיל את זה בכלל זה לא מרגיש כ"כ הרבה שנים
אני פשוט רוצה להגיד תודה על הכול ig אתם מדהימים ואני לא יודע איפה הייתי היום אחרת אני באמת ככ אוהב אתכם אוקיי הקדשות!! אני בטוח אשכח את כולם בערך אבל לא נורא תסלחו לי סו שהוא מקסים פשוט ותמיד כיף לדבר איתו ואני כ"כ grateful על הכול אני אוהב אותך אלכס שהיא גם מקסימה אני אוהב אותך כל ההנהלה שעושים הרבה יותר דברים ממני וממש מחזיקים את המקום הזה גם קלישה ג'יני אן ואמיר וכל אלה שפרשו אבל עדיין עונים לי מדי פעם תמיד כיף לדבר איתכם אני מתגעגע וסופי ונעמה ונעמה ומוריה ואינפי אין לי מה לכתוב אתם מקסימים גם וגם אתם אם אתם קוראים את זה אני אוהב אתכם!! כנראה תכננתי להקדיש אתכם בכל מקרה פשוט שכחתי כי אין לי מוח כרגע סליחה תדמיינו שהוקדשתם 3> זהו לא יודע ביי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "במקום שאין אנשים תהיה איש, ובמקום שיש אנשים תהיה ראשון." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2025, 22:34 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובב
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2025, 22:52 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוהבת אותך
![]() ![]() ![]() ![]() מזל טובב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2025, 23:16 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב my only one❤️❤️❤️❤️❤️❤️
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 17:28 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
four more years! four more years!
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2025, 22:10 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעללל אתה בנאדם מדהים וטוב ואני שמחה שהכרתי אותך!! ארבע שנים זה מאוד מוזר אבל מצד שני מרגיש שתמיד היית חלק מהאתר
אולי זה לא נחשב כי אני הצטרפתי אחרייך אז כן ליטרלי תמיד היית חלק מהאתר מבחינתי זוכר שהיית ראש רייבנקלו ועבדנו על פעילויות ודברים ביחד 🥺 ורוב השיחות שלנו כללו גלידה וטלפתיה אני מאוד אוהבת לדבר איתך ושוב אני ממש שמחה שהכרתי אותך 3> -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2025, 23:43 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבאלה באיחור רציני אבל לא התחברתי לפה כבר הרבה זמן אז תסלח לי
אוהבת מאודד ותודה על ההקדשה לעוד שנים רבות בפורטל3> -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 12:08 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
למאו ביום השנה שלי
מזלט טוב see you in the next round -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |