![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 23:13 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://i.postimg.cc/ry7QhT8M/Screenshot-20...bis-Paint-X.jpg
ויויאן מzzz כל זה לקח 14 שעות פחות או יותר? עדיין ציור עצלן כי יכלתי להשקיע יותר בפפיונים ובשיער ולא עשיתי את זה כי לאף אחד לא יהיה אכפת. השתמשתי באייביס פיינט x כרגיל וב default brushes. אם יש עוד משהו שתרצו לדעת תודיעו לי! כרגיל אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפור אם יש D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2025, 20:07 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הולי שיט זה מטורףףףף
אני יודע שאני לא מגיב הרבה אבל שתדע לך שאני כן מסתכל על הציורים שלך וזה ממש מגניב לראות איך אתה משתפר מציור לציור התאורה בציור הזה פסיכית והרמה של הפרטים איזה כישרון אל תפסיק לצייררררררר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2025, 23:21 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבההה אני ממש מעריך את זה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |