![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 27 2025, 23:08 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז היום השנה השלישית שלי בפורטל
קצת קשה עם האשכול הזה הפורטל קצת צולע בימים האחרונים אז נעשה את זה קצר יעל אתה החיים שלי אני אוהב אותך תודה על הכל סליחה שאני מפספס הודעות שלך מגיע לך יותר ותודה שאתה ככ מתאמץ לשמור על קשר יומיומי אני ממש מעריך את זה סופי ואבישג אתן לקחתן כל טיפת כבוד שנשארה לי ורד נעמי אוניסף נתנאל תודה שאתם בקבוצה אינפי תודה על התמונות של החתולים איתמר תודה על ההמלצות לאלבומים לסרטונים להכל יש לך טעם נהדר תודה בכללי לכולכם אני אומר את זה הרבה אבל תודה שאתם מרחב שאני יכול לצמוח ולגדול בו זה ככ ככ חשוב לי גם כשמקשיבים לי ועונים לי וגם כשלא זה מדהים לראות את ההתפתחות שהייתה לי כבן אדם באתר הזה ולמרות שהיו רגעים פחות יפים אני שונא את המחשבה של החיים שלי בלעדיו הייתי כותב עוד אבל אני מותש אז פשוט אם הייתם חלק מהחיים שלי בשלוש שנים האחרונות תודה רבה אני מעריך אתכם מאוד וזהו! לכו תאכלו משהו טעים תשמעו משהו נחמד תנוחו קצת להתראות🫶🫶🫶 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2025, 23:50 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב אהובי♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2025, 14:14 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטוב
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2025, 13:42 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב!!!
אממ צולע זאת הגדרה מתאימה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 12:11 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אוקיי לא עבר חודש אז זה בסוודר
מזלט עד כ-מתי שהפורטל נופל ו20 שנה החתולים ימשיכו בכל זאת -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 13:34 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבבב סו אני אוהבת אותך 3>
תודה אינפי בזכותך ראיתי את העמוד ואנחנו שותפים לאיחור עכשיו🙏🏽🙏🏽🙏🏽 -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |