![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 1 2025, 15:30 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*נכתב בסיוע רוזנ (מי צריך בכלל כינוי)
אילו משחק פורום שלום!!!!!!!! לכל!!!!!! המשתמשים!!!!!!!! מה נשמע איך אתם מה חדש וזה. אל תענו. אני לא רוצה לשמוע. לא אכפת לי. באתם פה להשתתף ולהרוויח את החרמשים היקרים שלכם, לא צריך להעיב עוד יותר על האווירה. הקונספט של המשחק פה היה אמור להיות שכל אחד בתורו יסביר בקצרה (בתשעה-עשרה עמודים לפחות) מי הכי מתאים לתפקיד הבעלים של האתר, ולמה לדעתו זה צריך להיות דווקא עידו הקוסם, אך מפאת הסתבכות פוטנציאלית עם גורמי השתקה רמי דרג, נאלצנו לוותר על החלק הזה. במקום זה, הלכנו על משחק פורום קצר שהולך באופן הזה: משתמש א': אילו משתמש ב': אני משתמש ג': הייתי משתמש ד': פוגש משתמש ה': את משתמש ו': ג'יי משתמש ז': קיי משתמש ח': רולינג משתמש ט': (אבל משתמש י': הזאת משתמש י"א: האמיתית, משתמש י"ב: לא משתמש י"ג: החיקוי משתמש י"ד: הזול משתמש ט"ו: שראיתי משתמש ט"ז: בסופר משתמש י"ז: אתמול) משתמש י"ח: כנראה משתמש כ': שמה משתמש כ"א: שהייתי משתמש כ"ב: אומר משתמש כ"ג: לה משתמש כ"ד: הוא משתמש כ"ה: על משתמש כ"ה לשתף בפני חבריו את מה שהוא כנראה היה אומר לג'יי קיי רולינג (אבל זאת האמיתית, לא החיקוי הזול שהוא ראה בסופר אתמול) אילו הוא היה פוגש אותה. משתמש כ"ו: בגלל ש משתמש כ"ז: על משתמש כ"ז לשתף בפני חבריו את הסיבה שמשתמש כ"ה היה אומר לג'יי קיי רולינג את מה שהוא אמר לה. טיפ: מומלץ להיעזר ב"קריאת מחשבות למתקדמים", מאת יוני טלפתיה. משתמש כ"ח: כמובן משתמש כ"ט: שמדובר משתמש כ"י: במקרה משתמש כ"כ: היפותטי משתמש כ"ל: לחלוטין משתמש כ"ל: שלא משתמש כ"מ: יכול משתמש כ"נ: להתרחש. משתמש כ"ס: בנוסף משתמש כ"ע: ארצה משתמש כ"פ: לציין משתמש כ"צ: כי משתמש כ"ק: אף משתמש כ"ר: סוריקטה משתמש כ"ש: לא משתמש כ"ת: נפגעה משתמש ל': במהלך משתמש ל"א: ההכנות משתמש ל"ב: למשחק משתמש ל"ג: הפורום משתמש ל"ד: חסר משתמש ל"ה: הפואנטה משתמש ל"ו: הזה משתמש ל"ז: תודה משתמש ל"ח: לכולם משתמש ל"ט: על משתמש ל"י: ההבנה משתמש ל"כ: חחחח מה לעזאזל ננעל. אתם בטח תוהים למה משתמש כ"ל מופיע פעמיים. ובכן; ההסבר לכך פשוט מאוד. מכירים את זה שרצפה? אז מה שקרה זה שהוא נשאר כיתה והיה צריך להשלים בגרויות ואמא שלו כעסה עליו והחרימה לו את הכובע. לפני שתתחילו להשתתף, ארצה רק להבהיר מספר חוקים למען הקלה על ההבנה ויצירת סביבה מוגנת ובטוחה למשתמשים: • אסור להשתמש באות צ' בשום פנים ואופן • מומלץ שמשתמש ט"ו יהיה עיוור • כל המשתמשים שמסומנים בצבע סגול בננה חייבים לקרוא את הפאנפיק הזה. • משחק פורום זה שומר שבת ורביעי. מי שכותב פה ביום רביעי, יפגע בו ברק • על משתמש כ"כ ללבוש כפכפים • במשחק פורום זה, חוק היסוד "כבוד האדם וחירותו" לא תקף • ![]() ![]() ![]() • חובה להביא לפחות שני בקבוקים של ליטר וחצי. משתמש שלא ייענה לתנאים האלה לא יצא לטיול ויימסר לגרדום • על משתמש כ"ק להימנע מלחשוב על האף שלו • הסדר שבו משתתפים במשחק הפורום הוא בגדר המלצה • זכרו: הקם להורגך השכם להורגו • חובה להשתמש באות צ' • מותר ואף חובה להקפיץ את האשכול • משתמש כ"ז רשאי ואף חייב להתייחס בדבריו למשתמש כ"ה אם הוא לא מעוניין להתעסק איתי • מומלץ להספים • השמצת דובי קוטב תתקבל בברכה • העבודה משחררת • אסור ליהנות!!!! על ההשתתפות במשחק הפורום תקבלו אזהרה ו-באן לחמישה ימים. תהנו! ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2025, 15:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו
ראשונהה לא אכפת לך מה שלומי? 😢 -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2025, 15:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני
-------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2025, 16:14 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
Was
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2025, 18:00 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פוגשת
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2025, 22:53 PM
|
||
את
|
|
פורסם ב: Apr 2 2025, 09:00 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
J
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2025, 15:14 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיי
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2025, 20:09 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רולינג
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2025, 14:53 PM
|
||
(אבל
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |