![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 6 2025, 19:33 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בפעם ה700 בערךך
-------- טופס- שם: גיל: מראה חיצוני: תיאור אופי: רקע: עוד שיט: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2025, 21:08 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: אליסון ולריה סמית'
גיל: 23 מראה חיצוני: שיער חום-כהה גולש עד מעט מתחת לכתפיים, לעיתים גלי, לעיתים מוחלק במהירות בידיים לחות בבוקר עמוס. יש בו נטייה טבעית להתבלגן – כמו שהיא עצמה לפעמים – אבל גם בזה יש קסם. עיניה ירוקות עם מבט שחודר ולפעמים נדמה שרואה מעבר לפני השטח. פניה עדינות אך מלאות הבעה – עם עצמות לחיים גבוהות, שפתיים מלאות בגוון טבעי, וגבות שמוסיפות מסגרת חדה אך אלגנטית למבטה. עורה בהיר, לעיתים חיוור מעט בחורף הניו-יורקי, אך שומר על גוון בריא בזכות שגרת חיים לא מפונקת אך יחסית מאוזנת. גובהה 1.67 גזרתה רזה וחטובה. https://i.postimg.cc/431s0vmJ/image.png תיאור אופי: אליסון היא בחורה עם נוכחות שקטה אך חזקה. לא מהסוג שנכנס לחדר וכולם מסתובבים להביט – אלא מהסוג שאתה שם לב אליו רק אחרי כמה רגעים, אבל אז קשה להוריד ממנה את העיניים. היא אינטליגנטית, חדה עם אינסטינקטים עיתונאיים מצוינים ויכולת נדירה להקשיב בין השורות. אליסון ניחנה בסקרנות בלתי נגמרת ובנחישות יוצאת דופן, היא שואפת לדעת את האמת, גם אם היא מכוערת או מסוכנת. היא לא מפחדת לשאול שאלות קשות, גם כשזה לא נעים – במיוחד לעצמה. אליסון לא סומכת בקלות, אך כאשר היא כן מעניקה אמון – הוא מלא ואמיתי. יש לה חוש צדק מפותח, ואמונה עמוקה בכך שלמילים יש כוח – לגלות אמת, לחשוף שחיתות, ולשנות מציאות. רקע: אליסון צעירה חדורת מטרה וחכמה להפליא, נולדה וגדלה בעיירה קטנה באנגליה. במהלך לימודיה לתואר ראשון בתקשורת, נבחרה להשתתף בתוכנית חילופי סטודנטים יוקרתית, במסגרתה עברה לניו יורק. מה שהתחיל כהרפתקה זמנית הפך במהרה לפרק קבוע בחייה. לאחר סיום לימודיה, אליסון התקבלה לעבודה ככתבת צעירה בחברת החדשות הידועה "קול העיר ניו יורק" – גוף עיתונאי מוכר שמשלב בין חדשות קלאסיות לבין תחקירים נוקבים וסיפורים אנושיים. עבודתה כללה בעיקר סיקור ענייני תרבות ולייפסטייל, אך היא תמיד חלמה לעסוק בתחקירים עם השפעה אמיתית. חייה קיבלו תפנית חדה כשחברתה הטובה ביותר בניו יורק, ג'ודי, נעלמה באופן מסתורי. שבוע לאחר ההיעלמות, גופתה של ג'ודי נמצאה – חסרת רוח חיים, והמשטרה סגרה את התיק במהרה בטענה שמדובר באירוע טראגי ללא סימנים לחשד לפלילים. אליסון, שלא הצליחה להשתחרר מתחושת הבטן שלה, התחילה לזכור רסיסי שיחות ופרטים קטנים שג'ודי חלקה איתה בתקופה שקדמה להיעלמותה. הספקות החלו לכרסם בה. בניסיון להבין מה באמת קרה, היא מחליטה לחדור בעצמה לעולם שבו ג'ודי הייתה חלק ממנו – ועושה זאת בדרך היחידה שיכולה לאפשר לה לגשת אל האמת: בהתחזות לעובדת בעילום שם במועדון החשפנות שבו ג'ודי עבדה. עוד שיט - הפעם המשפחה של אליסון אליסון נולדה לתוך מציאות מעט מורכבת – אביה עזב את המשפחה כאשר אמה, מרגרט סמית’, הייתה עדיין בהריון עמה. בבית כמעט ולא מדברים עליו; נוכחותו נעדרת מהשיחות, מהתמונות, ומהזיכרונות המשפחתיים. כל מה שאליסון יודעת עליו אלו רסיסים לא עקביים של מידע – שם משפחה, כמה תכונות גנטיות דומות, ושקט כבד שעוטף את הנושא בכל פעם שהוא צץ. מבחינתה, מדובר בצל שמעולם לא ממש הכירה, אך תמיד רצתה להבין. למרות העדר האב, המשפחה שבנתה אמה הייתה חזקה, מלוכדת ומלאת נוכחות. אמה – מרגרט – היא עורכת דין ידועה באנגליה, אשת קריירה מבריקה, קשוחה אך עם לב רחב. היא גידלה את ילדיה לבד תוך כדי בניית קריירה מצליחה, ואליסון רואה בה מודל מעורר השראה, גם אם לפעמים הרגישה שההצלחה של אמה הייתה עטופה בריחוק רגשי מסוים. שני אחיה הגדולים – אדם (בן 30) ודילן (בן 27) – הם עוגן חשוב בחייה. שניהם כבר הקימו משפחות משלהם וחיים באנגליה, אך שומרים איתה על קשר חם ותומך, גם מרחוק. אדם הוא איש עסקים שנשוי עם שני ילדים, בעוד דילן בחר בדרך יותר רגועה, ועובד כצלם טבע. הם שונים מאוד זה מזה, אך שניהם מגוננים על אחותם הקטנה, גם אם לפעמים מתקשים להבין לגמרי את הבחירות שהיא עושה – במיוחד כשהיא בוחרת להישאר רחוק מהם, לבד בעיר זרה ומורכבת כמו ניו יורק. אליסון שומרת על קשר הדוק עם אמה ואחיה – שיחות וידאו קבועות, ביקורים כאשר מתאפשר, ותחושת שייכות חזקה למרות המרחק. ובכל זאת, קיים בה תמיד החלל הזה – התחושה שמשהו חסר, שורש שהיא לא מכירה. לא אחת תהתה אם החלק הזה – העדר האב – השפיע על הבחירות שלה, על הרצון לגלות, לחשוף, ולחפש אמת נסתרת. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2025, 21:25 PM
|
||
שם: מקסוול (מקס) בלום
גיל: 26 מראה חיצוני: למראית עין – סתמי לחלוטין. כזה שיחמוק מתחת לרדאר בכל שדה תעופה, בכל מסיבת קוקטייל, מועדון, או בר. שיער בלונדיני מבולגן תמידית, עיניים חומות שמסרבות לנוח - הוא מזכיר תלמיד קולג' ביום טיפוסי, עם לבוש שמתבסס על פריטים פשוטים: ג'ינס פשוט, טי-שירט אפורה, לפעמים סווטשרט עם כובע. המראה שלו לרוב מוזנח או סתמי בכוונה, שכן קשה יותר להסתוות כשאתה לבוש כמו שצריך. ממש ככה! תיאור אופי: אינטליגנט וחריף, עם נטייה לציניות ובוז קל לאנושות ככלל. מקס מופנם, מתבונן, יודע לקרוא אנשים– וממש לא אוהב מה שהוא קורא. הוא מתקשה לסמוך על אנשים, אבל לאמון שלו יש ערך רב. יש לו חולשה לחתולים וקוניאק. רקע: נולד וגדל בעיירה קטנה באוקלהומה - בבית אמריקאי טיפוסי. אבא שלו - ג'ק - היה בנקאי מצליח שאיבד את כל שהיה לו בקריסת השוק ב-200, ושם קץ לחייו כשמקס היה בן תשע. מוניקה - אמא שלו - היא מהנדסת בניין קשוחה שנאלצה לגדל לבדה ארבעה ילדים, כולל מקס, הילד השלישי מתוך ארבעה. מקס לא דיבר על זה הרבה מאז, גם לא אחרי שעזב את הבית בגיל 17. בגיל 18, גויס ל-CIA במסגרת תוכנית גיוס ייחודית ל"מוחות חריגים". המומחיות שלו היא הנדסה חברתית – היכולת להבין, להשפיע, ולפעמים גם לשלוט באנשים רק דרך שיחה, הבנה של שפת גוף, והבנה רגשית. הוא שירת חמש שנים, בעיקר תחת פרויקטים מסווגים, עד שעזב. מאז הוא עובד כפרילנסר עבור חברות אבטחה ומודיעין שמקושרות לממשלת ארה"ב. חוזים זמניים, מגעים נקודתיים, חיים מתוך מזוודה. רוב הזמן, הוא לא שואל יותר מדי שאלות. עוד שיט: נופ (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2025, 21:58 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא באמת מכין אותך לרגע שבו שומעים שמישהו שקרוב אלייך, החברה הכי טובה שלך לא תחזור יותר, שזהו זה - זה נגמר. אני זוכרת את הרגע הזה בדיוק, הייתי מלאה באדרנלין להתחיל משהו חדש, פרק חדש בחיים שלי בעבודה שאני כל כך רוצה, בין תחקיר לחצי ספל קר שהטלפון המר צלצל.
אח של ג'ודי התקשר אליי, "אלי, זה ודאי. הגופה שנמצאה לאחר הניתוח זו ג'ודי." הוא אמר, בקול מבולבל, שקט למדיי. לא בכיתי, טוב לפחות לא מיד. פשוט הסתכלתי על המסך, כאילו משהו שם יוכל לשנות את מה ששמעתי. אולי איזה מייל ממנה. איזה בדיחה קטנה כמו שהייתה שולחת. אבל כלום. לאחר זמן מה, מצאתי את עצמי יושבת בבית, לאחר יום ארוך וקשה של עבודה, מול המחשב שלי מחפשת על מה לכתוב, או מה לעשות. הבטחתי לעצמי שלא משנה מה אני לא אנוח ולא אשקוט עד שאני אמצא מה קרה לה, ואז כפיסה אחר פיסה, כמו פאזל שמחברים את החלקים נזכרתי שהיא דיברה איתי על המועדון ההוא, שהחלה לעבוד בו, שהיא מרוויחה טיפים טובים אבל לא לכולם העבודה הזו, הסגנון הזה מתאים. בגלל שאני 'ילדה טובה מידי', לטענתה, הרי היינו שותפות לדירה ומעבר לשותפות היא הייתה אשת סוד שלי פה, היא הכירה אותי יותר מכולם. השם של המועדון, איך קוראים.. הא כן- The Red Lantern. כבר נשמע קצת משחק מילים לנוכח הסיטואציה. הסתכלתי בשעון, זוהי שעת לילה מאוחרת יחסית, השעה שבה רוב המועדונים והמסיבות לילה של ניו יורק מתחילים לפעול. נשמתי עמוק, סגרתי את מחשב הנייד והלכתי אל החדר שלי, הוצאתי בגד שמתאים ליציאה, כמובן שלא יראה מתאמץ אך גם שיבלוט מעט בין אם זה קימור, או מחשוף. מחוך שחור יפה, ומכנס שחור עור. הדלקתי את הדוד דרך האפליקציה, ולאחר כמה דק' התריע לי שיש מים חמים. התקלחתי, התארגנתי זריז כדי לא לפספס אף רגע, ובמחשבות כמובן תהיתי לעצמי, אילו רק אצליח לאמת מה קרה לה שם, וכמובן לחשוף אייטם לכתבות בעיתון בו אני עובדת זה יהיה נהדר. היום, החלטתי להגיע לשם ללא כל ציוד, להתרשם מן המקום ובמידה ואגיע לשם שוב, אבוא יותר מוכנה. נעלתי את נעלי העקב לאחר שהתלבשתי, נעמדת מול המראה, מסדרת את שיערי שהסתדר בצורה הכי טבעית שיש. התאפרתי מעט, לא גס מידי. ושמתי בושם שישאיר שובל ריח לכל מקום שאני הולכת. נכנסתי אל הGPS, מקלידה את השם של המקום, נועלת את הדירה שלי לאחר שווידאתי שלקחתי הכל, ונכנסתי אל הרכב שלי, מתניעה אותו מתחילה בנסיעה אל המועדון . -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2025, 22:45 PM
|
||
“ואני אומר לך, אנחל, שזונות מברוקלין לא יודעות למצוץ!״
המילים יצאו מהפה שלי עם מאמץ מינורי, חסר משמעות כמעט. כבר שלושה חודשים שאני מגיע למקום הארור הזה כל כמה לילות, מצויד במכשיר הקלטה שטמון בין דפנות המעיל שלי, ואקדח הסטקאטו שהוצמד בנרתיק אפנדיקס לחגורה שלי. החוזה היה פשוט יחסית, ״על המבצע לחקור את מועדון ה׳פנס האדום׳ ולדווח לאף בי איי על כל ממצא חריג שיתגלה בעת החקירה.״ שונה במהות מהחוזה הקודם שלקחתי, אבטחת אישים בקולומביה, אבל אני חושב שאני מעדיף לשבת פה עם שני אידיוטים ולספר בדיחות גסות מאשר לחנוק חברי קרטל עם כבל USB. “אתה משהו מיוחד, אנתוני.״ מלמל הבחור שלימיני, בעודו מביט בי בעיניים חברותיות. קוראים לו אנחל, בן 35, אבא לשלושה וגרוש טרי, עובד במפעל לפחיות שימורים, ומעשן סיגריות ״לאקי סטרייק״ מצחינות. לבחור שמשמאלי קוראים מייקי, הוא מקורב לבעלים של החורבה הזה ולרוב משמש כאחמ״ש, הוא זה שמחלק את הרווחים בין הבחורות, דואג שאף אחד לא ממשש יותר מדי, ושאף מטומטם לא מקיא בפח; הוא בן 42, לא התחתן מעולם, ויש לו שני תיקים סגורים, אחד על חוב לקזינו באטלנטיק סיטי, והשני על סחיטה באיומים. ״תגידו לי…״ אני מותח את הגב שלי באיטיות. ״איפה ה… נו, הפצפונת עם התחת, אתה יודע, ג׳ני? ג׳וליה?״ אני שואל בתמימות. אני יודע מה התשובה לבחורה קוראים ג׳ודי. היא מתה אתמול. מייקי החוויר לרגע. ״ג׳ודי.״ הוא מלמל, אני הנהנתי. ״כן, איפה היא? בניתי על התחת הזה כבר יומיים.״ אני משיב, שולח חיוך זדוני. אלוהים.. אני מעדיף את הקרטל. ״מתה, התפגרה באיזה שיח מזדיין ליד הדירה שלה, חשפניות עושות את זה לפעמים.״ הוא משיב. אני מהנהן, והוא ממשיך. ״אמורה לבוא מישהי להחליף אותה היום, אל תדאג.״ הוא חובט בי בהלצה. כן, אני לחלוטין מעדיף את הקרטל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2025, 22:53 PM
|
||
עצרתי את הרכב בצד, על חניית הכורכר המאובקת שמובילה אל המבנה המסתורי. כיביתי את המנוע ונשארתי לשנייה במקום, מתבוננת. המוזיקה נשמעה בקושי מבעד לקירות האטומים, אבל האור האדום המרצד מעל הדלת לא השאיר מקום לספק – הגעתי למקום הנכון.
בחנתי את המבנה – לא היו שלטים נוצצים, רק דלת כבדה אחת ושומר בגודל של מקרר עומד לצידה, עם סיגריה תקועה בזווית פיו ומבט קשוח. הכול במקום הזה נראה מחושב מדי, כמו תפאורה שלא נועדה להרשים – אלא להסתיר. נשמתי עמוק, יצאתי מהרכב. העקבים שלי שקעו קלות באדמה, כל צעד הרגיש חד, בטוח. תיק קטן היה תלוי על כתפי, והלב פעם לי בקצב לא אחיד – חלק מהתרגשות, חלק מחשש. כשנעמדתי מול הדלת, הוא יישר את גבו, עיניו חורכות אותי במבט חסר הבעה. "ערב טוב." הוא אמר בקול נמוך. "שם." חייכתי קלות, בלי להיראות מתאמצת. "אלנה מוריסון" אמרתי, מביטה בו עם מבט מלא ביטחון קדימה אליסון, תשחקי את המשחק. "אני ברשימה. חדשה." "יש תעודה?" הוא שאל, עדיין בלי לזוז כמעט. שלפתי את תעודת הזהות המזויפת מתוך התיק – היא נראתה אמיתית עד הפרט האחרון, אפילו מעט שחוקה בקצוות, כמו מישהי שהשתמשה בה שוב ושוב. הוא לקח אותה, סקר אותה במבט קצר ואז ממלמל משהו לתוך האוזנייה שלו. עברו כמה שניות שנראו כמו נצח, ואז הוא הנהן קלות והחזיר לי את התעודה. "בפנים" הוא אמר בקצרה, ופתח את הדלת הכבדה. נשמתי עמוק שוב, הפעם פנימה, בלי שאף אחד יראה. עשיתי צעד אחד – ונכנסתי. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |