![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 16 2025, 19:02 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עולמות 2025 אשכול חוויות! אז דבר ראשון המנצח בפעילות הוא נטע מוזמן לכתוב לנו מה אתה רוצה וניתן לך את זה פשוט כל הכבוד משחק יפה לי אישית היה נורא כיף המשחק היה נחמד וזה שאינפי הביא גם היה ממש מגניב חחחחחחח האנשים היו נחמדים היה נחמד לשבת ולדבר סתם במקום להסתובב בדוכנים ולאבד את כולם תודה שבאתם!!!!! היה לי ממש כיף איתכם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2025, 23:56 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אע אוקיי
הגעתי כזה בעשר ומשהו לעולמות ואז פגשתי אנשים וישבתי בבורות ואז מסתבר סופי חלפה על פניי אז חיפשתי אתכם מאחורה ...לא מצאתי ואז חזרתי לכזה איפה שכולם ואחרי כמה דק' חיפשתי אתכם שוב ואז מצאתי אתכם! והייתם כבר באמצע המשחק אגב משחק ממש מגניב סו אני מתה על הפעילויות שלך במפגשים אניווי פגשתי את סופי וסו ומיכל..? ואיתיחר ונעמה (שהיא אפילו יותר יפה במציאות!!) ואת אוניסף ואת נטע ואת אינפי שהוא לא קיים במציאות באמת ואת חתול הצ'דר אחר כך וכזה הייתי איתכם ושיחקנו והייתי כושלת אבל היה כיף ועשינו תחרות מי מדבר יותר מהר והיה ממש חמוד אני אוהבת אתכם ואז כזה נטשתי אתכם ואחר כך התיישבתי לידכם ושיחקתי אלייאס עם חברים שלי והגנבתי מבטים לעברכם כי הייתם מגניבים ואז ורד הגיעה!!! ונתתי לה ולסו ולסופי חיבוקים זה היה מקסים ואז אחרי שעזבתם עבר כמה זמן וישבתי שם והבמבה של איתיחר עשתה לי עיניים והו!! היה חמוד תודה סו אני אוהבת אותך ואתכם עריכה: אינפי אתה ניצחת באמת -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 00:53 AM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
כן
אני בכלל לא מדבר הרבה אני מה פתאום אזהרת info dump האהם כן הגעתי אחרי שפעם השלישית אני מתקשה למצוא את הכניסה אוניסף לא זיהתה אותי בכניסה אז הייתי צריך להוריד את המשקפיי שמש הממש מתאימות שלי חיכינו לדולפין ולדולפינה דולפין אמר שלום מצחיק אני הזכרתי שהבאתי אבלון וגם לפטופ כדי שמישהו ספציפי ישחק במשחק שלדמות הראשית שלה קוראים משטרה סו מגיע ואני משכנע על ידי פשוט ללכת לשם לעבור לשולחן סו הביא סו דו יו? סו צריך לקבל ככה הצעת נישואים סו המלך של הסיפורים תוך כדי שמפריע שאחרים מדברים כי לא משחקים למאו הגיעו עוד אנשימים כמו גמדה שיודעת הכל וחושבת שהיא ניצחה בתחרות דיבור מהיר, בלי לקבוע קרטריון לניצחון לפני, אז אני רואה את זה כניצחון פוליטי שלי. ושיחקנו אבלון כי ממש רציתי, וגם באו עוד 3 אנשים בשביל שיהיה יותר כיף, אבל המשוגע הזה מכריז ליטרלי כמרלין וכל המשחק המוח שלי פעל על 80% כדי לחשב נכון, זה היה טעות. אחרי זה עשו לי ויברח אז סתם הסתובבתי בדוכנים עד שמצאתי שוב וישבו שם מלא מלא מלא מלא זמן, בלי להסתובב באמת בדוכנים - טיפה אכזבה ngl אבל אחרי שמר דולפין, כמצופה לול, ברחוני לי, הסתובבתי עם נעמה וקניתי בסוף שלושה משחקי קופסה; מלך טוקיו בממש זול, דיקסיט בממש זול, וחרטטוני חתום על ידי האחד והיחיד, טוב השניים והשניים: אור בוטבול ועמרי הכהן גם תמונה למרות שאני אף פעם לא מצטלם לול אבל קניתי גם כדור סקווישי כזה שממש אהבתי והוא פשוט נעלם לי איכשהו מהשקית וזה בגלל שאני ילד קטן ממש העציב אותי. זה לא ציני anyway לקחנו אוטבוס לעזריאלי כדי לפגוש את פלג החייל הטהור בחיל הטנא (זה ציני) לקח לי רגע להבין שזה הוא כי חייל עם שיער קצוץ וזה החייל רעב כי בבסיס האוכל משהו הלכנו למק שפלג טען שכשר אבל אממה הסניף לא כשר ברגיל אבל כשר לפסח ????? אניווי בורגראנץ איט איז ואחרי זה מדברים על נושאים שהם מאודדדדד מאודדדדד ב"מ אז טוב שסו לא היה בערך איזה 3 שעות ככה אחרי השיחה החשובה מאוד על משטרה(ואר) וענייני צהל נעמה לאוטובוס פלג מלווה אותי איזה חצי שעה לאוטובוס כי הוא 826 והחליט לא להגיע, פלג מכיר טוב מאוד את הקו ופלג כנראה חטף היום מכות בבסיס על קוד מאוד יפה פלג בן אדם נחמד אל תרביצו לו (האהם אשתו ה - של דולפין) כן היה לי כיף לשם שינוי שמישהו ישכנע אותי להתחפש לאינטגרל משהו לסוכות (בהנחה שהטירונות לא תיפול על סוכות מה שסביר שיקרה) -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 07:25 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הייתי להרבה זמן בסוף, אבל הלכתי להרצאה "חוסן גיקי במלחמה: לאן הולכים מכאן?" שהייתה ממש מחזקת
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 07:44 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אזזזז
הגעתי מוקדם ואז קניתי לי כזאת מנגה כיפית ופגשתי את אינפי ולאחר מכן הלכתי לפגוש את איתמר נעמה וניצן. , ואז הלכנו לשולחן והתיישבנו. סו הביא לי צמיד ממש מגניב, ואז הוא ניסה להסביר את החוקים לסו דו יו אבל הוא נקטע כל הזמן, לפעמים על ידיו. ושיחקנו והיה כיף, אני בנתיים הלכתי לפגוש ילדות אחרות שהייתי צריכה, ולא מצאתי אותן. ואז חזרתי ושיחקתי אבלון. בהתחלה לא ידעתי את החוקי, אז בסבב הראשון הייתי גרועה. אבל בשני ניצחנו. רעים כמובן. ואז קרו דברים בסוף התיישבנו במעגל מחוץ לקפיטריה. ומסתבר שאני נראה זדונית. ואז חזרתי הביתה. אחלה יום אה ומצבריי עם מרשמלו זה מדהים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 17:25 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז הגעתי ממש מוקדם וראיתי את אוניסף
ואז נטשתי אותה והלכתי לחכות בתור לכניסה עם איתמר ונעמה ואז נכנסתי ואז חיכיתי עם אוניסף לסו ואז פגשנו את נטע איןפיפי ואריאל ואז התיישבנו לשחק משחק ונפל עלינו כל העץ!!!!! וסו קטע את עצמו בסיפורים כל חמש שניות והוא ממש השקיע במשחק גם ושיחקנו את המשחק ואז נטע באה ונתתי לה חיבוק ואז איןפיפי הציע לשחק משחק שהוא הביא מהבית ומלא זרים צירפו את עצמם פשוט ושיחקנו ודי לא הבנתי את המשחק והזרים האלה ממש היו רעים אליי על זה💔💔 וסו עשה לי מניפולציה כדי שאהיה שותפה שלו במשחק אפילו שהוא היה בצד השני ואז ורד באה ואז הלכנו להתיישב על הרצפה במקום אחר ואוניסף נראתה זדונית כרגיל ואז כבר היה מאוחר אז חזרתי הביתה ואוניסף וסו גם הלכו באותו זמן ואמרנו אחד לשני ביי ואז קלטנו שכולנו הולכים לאותו כיוון וזהו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואז נטשתי אותה והלכתי לחכות בתור לכניסה עם איתמר ונעמה ואז נכנסתי ואז חיכיתי עם אוניסף לסו ואז פגשנו את נטע איןפיפי ואריאל ואז התיישבנו לשחק משחק ונפל עלינו כל העץ!!!!! וסו קטע את עצמו בסיפורים כל חמש שניות והוא ממש השקיע במשחק גם ושיחקנו את המשחק ואז נטע באה ונתתי לה חיבוק ואז איןפיפי הציע לשחק משחק שהוא הביא מהבית ומלא זרים צירפו את עצמם פשוט ושיחקנו ודי לא הבנתי את המשחק והזרים האלה ממש היו רעים אליי על זה💔💔 וסו עשה לי מניפולציה כדי שאהיה שותפה שלו במשחק אפילו שהוא היה בצד השני ואז ורד באה ואז הלכנו להתיישב על הרצפה במקום אחר ואוניסף נראתה זדונית כרגיל ואז כבר היה מאוחר אז חזרתי הביתה ואוניסף וסו גם הלכו באותו זמן ואמרנו אחד לשני ביי ואז קלטנו שכולנו הולכים לאותו כיוון וזהו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
|
|
|
||
|
|
פורסם ב: Apr 20 2025, 13:33 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
איזה כיף גם אני הייתי שם!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |