![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
![]() קריאה מהנה אז כן אופס זה היה שנה איכשהו וזה פעם ראשונה ששנה מרגישה ככ איטית בשבילי הכרתי מלא אנשים אני מניח כאילו בהשוואה ללפני הכרתי חדשים ביחס של 1:10 כאילו מרגיש ממש כאילו אתם קבוצה בת מניה (כלומר קיימת פונקציה חד-חד ערכית מקבוצת הטבעיים אליכם, וגודלכם אינסוף לפחות) אולי פתרתם לי את השערת הרצף מי יודע anyway להלן אנשים ששואפים לאינסוף: לכל M, קיים N בטבעיים, כך שלכל n>N מתקיים: קודם כל פרח, כי באמת לזכותו אני פה, וגם הוא אדם מדהים. <סו>, בן אדם מוכשר בהרבה דברים, אז בטח אמרו עליו מלא ואני לא רוצה לחזור על אנשים. אז מה שבטוח לא אמרו עליו זה שהוא ככ אחד חלקי אפסילון שמצא את הדלתא שלו. תודה סו איתמר דולפיןהד, ילד טוב ילד טוב, פשוט יהיה ממש מצחיק אם זה היה כל ההקדשה שלי אליו אז אני מתלבט... תודה שהכרת לי את רדיוהד כמו שצריך ואיתמר בהחלט מצא את הדלתא שלו. נעמה, כאילו אני חייב לשים אתכם אחד ליד השני מה אעשה... נעמה היא מישהי עם הרבה זכויות, שמאוד אוהבת לדבר אגב, אבל מגיע לה יותר, והיא קיבלה אותו בתכלס בצורת דולפין. את בהחלט הדלתא של האפסילון נטע החסידה, נטע זה נטע, גוש שמחה היפר כזה שתמיד דואגת לאחרים קודם. נטע נמצאת בחלק השמח של נבואת ירמיאו (ירמיהו א' י') סתם שתדעו. נטע תמשיכי ובאמת אני בטוח שאת תמצאי את האפסילון שלך וכך תוכיחי קיום >>>>> אוניסף, אני אוהב אנשים על הרצף, בקטע אפלטוני, במיוחד אם זה רציפות במ"ש. כל אחד משוגע מספיק בדרך שלו, אוניסף רואים את זה לדוגמה בזה שהיא חיה רק בעולם המספרים הטבעיים, כי מה זה מינוס אחת? או יותר גרוע, שורש של מינוס אחד? רחמנא ליצלן אוניסף ככ מתבדרת למאו מאיר, מאיר שתדעו לכם, לא עושה אינפי 3, ממש בר מזל. מאיר שואליזה ממש מדהים, אפשר לסמוך עליו שהוא ימצא לכם את אינטגרל הלא מסוים של sin(x)/x. פלג, מלך. לכו תדעו מה הוא עושה עכשיו בשבילכם, דיי בטוח שזה קשור בלדבאג מוחות, לא בהכרח של אנשים... פלג הוא בן אדם שאני יכול להגיד שאין לו אפילו אינטגרל לא אמיתי, אז בנות, פספוס שלכן. אנשים שחסומים בקרן (∞,0), אוליי כי לא דיברנו מספיק או אוליי כי אתם log(log(n)) אלוהים יודע: ורד בן אדם מדהים ששיחות איתה אבל בהחלט לא חסומות בקרן, בהצלחה בהמשך החיים של השנתיים הבאות ישסופי שיכולה להשיג את כתובת הדירה של חמינאי אבישג שרוצה שאני אהיה חולה כל יום בקטע נחמד נתנאל שאוהב לפרטל, ואוהב הסתברות בלההה אני לא אומר את זה בקול נעמי שמאוד אוהבת מתמטיקה מאוד הגר שבאמת אוהבת מתמטיקה ומקווה בשבילה שיפטרו אותה שקד שנחמדה בדרכה שלה יעלוש, לא דיברנו הרבה אבל אתה בן אדם וואווי ואני רוצה לראות אותך עם בעתיד עם הזיקה למתמטיקה >>> וכמובן ברקוני ומישהי שמסתבר שהייתה באתר הזה לפני 5 שנים. אם את רואה את זה, אני מקווה שכבר פתרנו את השערת רימן ביחד 3> מי ששכחתי איכשהו סליחה יש לי בעיה רצינית עם שמות ברגע שזה מחוץ למתמטיקה אנשים שחסומים בקרן (0,∞-): לא אנקוב בשמות כי יש משטרה הסתברות אנשים שהמקצוע שלהם זה לסנן אנשים ששונאים מתמטיקה אנשים ששונאים חתולים אנשים ללא שמץ של הגיון או לוגיקה אנשים שמשתפים פעולה עם התוכניות הזדוניות של המטריצות אנשים שיכולים לענות על שאלות היקום ואנשים שפוגעים בי וגורמים לי להרגיש רע. למי שזה היה יותר מדי מתמטיקה, שיתמודד, זה רק שנה א. ![]() אני הייתי אינפי ו- I Will See You In The Next Lifeeeeeeeeeeeeeeeeee -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 14:28 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבבבבבבבב
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 14:33 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדבקת חיוך על רדיוהאד!!!!!! ומזל טובבבב
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 14:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב אינפייייי❤️❤️❤️
תודה על ההקדשהה זה באמת ממש ריגש אותי שתדע אשכרה שנהה (ויומיים) אני מרגישה כל כך זקנה עכשיו🫢 אתה אדם מדהים שתדע לך וממש כיף לדבר איתך אוהבת❤️ -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 15:01 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב איןפיפי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 15:08 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמדה בדרכה שלה זה תיאור נהדר בשבילי
מזל טוב ולעוד הרבה שנים באתר 3> -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 15:09 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמדה בדרכה שלה זה תיאור נהדר בשבילי
מזל טוב ולעוד הרבה שנים באתר 3> -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2025, 15:59 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו גילית לי כל כך הרבה ערכים באיןציקלופדיה שלא ידעתי שקיימים
מזל טוב!!!! שכמות השנים שלך באתר תשאף לאינסוף! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2025, 21:58 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי איזה איחור
אני הנהלותי מותר לי להקפיץ נכון מזל טוב אינפי!!! -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |