![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 11 2025, 20:31 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסתבר שקצת פספסתי את זה אבל בערך לפני 3 שנים הצטרפתי לפה. לצערי אני לא אופתע אם זו השנה האחרונה שאני אפרסם פה אשכול כזה, כי האתר על סף קריסה וכשאני מתחבר רוב הזמן אני היחיד שמחובר. ובכל זאת אני לא אפספס סיבה למסיבה אז החלטתי לפרסם את האשכול הזה ואפילו להשתמש בבצלצל
![]() כמובן שכל מי שרואה את האשכול מוקדש (כן כן, כל החמישה) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2025, 15:52 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטוב אמיר
![]() -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2025, 23:39 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף, אני מוקדשת
מזל טוב 3> -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 13 2025, 17:09 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובב
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 13 2025, 17:50 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2025, 09:14 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבב
תודה על ההקדשה:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 12:31 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קורה לכולנו. אולי חמשתנו צריכים לתאם מתי להתחבר. מזל טוב אלוף!! מתגעגעים אליך פה. אה וסחתיין על השימוש בבצלצל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |