![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 18 2025, 21:33 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוקדש לכל מי שמפחד.ת :)
אתם לא לבדדדד אמממ כן תקראו בייייי אני אולי אחזור אבל כנראה לא פשוט הייתי צריך לפרוק טיפונת יש לו שתי דסקיות ישנות כך מסופר וכל אחת מהן מכילה רגש ומספר יש לו שני רגשות ישנים מסתבר האחד אמיץ ובטוח והשני כופר יש לו שני מספרים ישנים על זה עמד האחד בכיס והשני אצלו ביד יש לו שני זיכרונות משונים כך נאמר ובכל אחד טעם וכיכר יש לו שתי כיכרות משונות כך טען באחת טעם אש ובשנייה טעם עשן יש לו שני טעמים משונים כך נמסר האחד מייצג ביטחון והשני מייצג פחדן ששר היו לי שתי אהבות כך נקבע עם אחת עוד יש סיכוי והשנייה חברה טובה אתה לא רוצה לפחד אתה לא רוצה לקוות אז מה נשאר בין לבין? אחרי שנגמרות הלהבות? האם יכולת להוסיף עוד זרדים? להגן על האש מהרוח? לוודא שיש גחלים? לוודא שהיא מרגישה בנוח? כי אחרי הכול... כבר הפסדת פעם אחת. ואם אתה לא רוצה להפסיד שוב, תאזור אומץ, תשאל, ומקסימום יהיה לך בגד רטוב. -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2025, 09:25 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ממש הבנתי את המסר של השיר.
ההתחלה טובה ואפילו מסקרנת, שני חלקים אשר בהם הבית ראשון מוביל לשני ולשלישי, אף על פי שגם הנאמר בהם לא ממש ברור. כל המהלך הזה יצר אצלי צפייה להגיע להסבר כלשהו לגביו, משהו יבהיר לי קצת על מה מדובר, או ישאיר אותי עם סקרנות נעימה. במקום זה הגעתי לקטע שונה לחלוטין, יפה, אבל מבלי הקשר לשאר השיר, או לפחות עם הקשר שלא הצלחתי להבין. בנוסף, גם השם של השיר לא ממש קשור, אבל מכיוון שאני לא מצליחה לתת ליצירות שלי שמות טובים, אני לא יכולה לבוא בטענות. דרך אגב, האש כמשל- זה בעקבות ל"ג בעומר על מדורותיו? וכן לא הצלחתי להבין את הסיום- בגד רטוב? לסיכום, כל חלק כעומד בפני עצמו, או כחלק משיר אחר, הוא מעולה, לא אסתיר שיש לי גם הערות ברמת המשפטים והבתים, אך בראייה כוללת, חווית הקריאה טובה. הבעיה היא שאין חיבור וקשר בין הקטעים, הקטע הראשון יוצר ציפייה מסוימת והקטע השני לא עונה עליה כלל. תמשיך לכתוב! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2025, 21:56 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכימה עם יעל שרה, זהו שיר מעט משונה. אבל מצד שני, בלי שירי איגיון לא היה לנו את אליס בארץ הפלאות והעולם היה ממש עצוב בלי מסניפת הסמים הבריטית הקטנה.
אני דווקא מאוד מאוד נהנתי, תודה על השיתוף! -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |