![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (18) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 22 2025, 19:16 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לוריאן על השם
הימורים כמה זמן ייקח לנו"ד הזה להיגמר??? אני מהמר על חודשיים וחצי (לא כי אז הנו"ד יגיע לעמוד מאה אלא כי עד אז הפורטל יקרוס לנצח או משהו כזה) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 19:24 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נפתיע אתכם.
ראשונה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 19:33 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנייה=)
שיואו געגועים למקום3>> -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 19:43 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 19:46 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג ארנבוגו נו״ד!!!!
תודה!!! -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 20:23 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוששש
מי פתח נוד חדש ולא קרא לי -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 21:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי נו"ד חדשש
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2025, 00:09 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני בהלם לרגע שהייתי פעילה פה ממש לפני חמש שנים
כאילו עברו אשכרה חמש שנים לתאריך הצטרםות שלי אין כל קשר לתק האמיתי חחחח -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2025, 10:19 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אליס זה פשוט שם של בנים זה לא מתאים לבנות.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2025, 14:46 PM
|
||
אבאלה
מסתבר שהפוליטיקה הבין-משפחתית של המלוכה כל כך מעניינת אני כותבת סיפור (לא מפרסמת אותו בשום מקום, אבל אני כן רוצה להתנסות בכתיבה) ואני בשלב הoutline והresearch ועשיתי ככ הרבה מחקר בגוגל ולקח לי ככ הרבה זמן אז נשברתי והתחלתי לשאול את claude שאלות וזה פשוט כל כך מעניין כל העניינים הפוליטיים של דינמיקות המלוכה ומי מקבל את הכתר מתי ובאיזה אופן -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2025, 15:19 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגישה שלא דיברנו מספיק על האירוויזיון פה
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2025, 15:23 PM
|
||
כי רובם היו לא משהו
אהבתי את השוויצרית והיא קיבלה 0 מהקהל ממש אהבתי את האיטלקי, וקיוויתי שהוא יזכה אם לא אנחנו, אבל הוא קיבל רק איזה 70 ומשהו מהקהל בסוף האוסטרי זכה, ולא מתי על השיר שלו לא הבנתי מה הייתה כל ההתלהבות על ההוא עם הקפה וההם עם הסאונה, סתם שירים כל המתמודדים שנאו אותנו, כמו תמיד כל הקהל מת עלינו, כמו תמיד ממציאים עלינו האשמות פרובוקטיביות, כמו תמיד אובססיבים השדרנים היו הסיבה האמיתי שראיתי את זה, כמו תמיד -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2025, 18:06 PM
|
||
אמא שלי דיברה עם החתולה וזה פשוט היה כזה: הרגליים שלך מלאות בוץ! לכי לנקות אותן.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2025, 19:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איככ ראיתי מיחוץ לבית שלי רגל של חתולה שנראית כמו אוגר מת😭😭
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2025, 21:18 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפה היה מצוין -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |