![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (69) « ראשון ... 66 67 [68] 69 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: אתמול ב-9:58
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
העובדה שחצי ממנו לא הבנתי -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-11:04
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא בדיוק ווק זה יותר בעיה אצלך שאת לא מכירה מילים נראה לי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-12:12
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נשמע מאוד קשה לאהוב דת' נוט בלי לאהוב לוולייט ובעיקר כי השיפ הזה נמצא בכל מקום בפאנדום
זה כמו שטיפת מוח בהתחלה לא היה לי אכפת כי רציתי את L לעצמי אבל עכשיו יש להם מקום מיוחד בלב שלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-14:01
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מה הקטע לדבר בצורה כזאת? זה לא מגניב או ביצ׳י זה סתם להיות דוחה -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-14:11
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנאה של טרנסים לפאנארט של הדמות הטרנסית ממשחק הדיונון עם happy trail אגב סיימתי אתמול אני אין לי מילים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-14:37
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שוב יש פה מלא אודיסאות
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-14:38
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיף, אני לא מבינה למה בנות הולכות באמצע אני מכירה משהי שהלכה ביום השני כאילו למה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-15:05
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש כל מיני סיבות למשל בת דודה שלי ממש מקבלת מיגרנות כשהיא לא ישנה והבנות לא נתנו לה לישון אז היא פשוט לא יכלה לסבול את זה ועזבה ביןם השלישי הייתה ילדה כשאני הייתי במעיינות שהבנות בחדר שלה ציירו עליה בלילה אז יום אחר כך היא באה לישון אצלנו וביום אחרי זה היא חזרה הביתה כי היא פשוט לא הסתדרה איתן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-15:07
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממה שהבנתי מחברות שלי כולם פשוט מתו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-15:08
|
||||
כן אה. ידעתי גם שהולך להיות סוף רע פשוט לא ידעתי במה זה יתבטא --------------------
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-15:25
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדבר באיזו צורה? וואו אני ממש צריך כבר להתחיל לסקר שירים של רויאל סקאנדל זה כזה עולם מגניב אולי אני אתחיל עכשיו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-17:00
|
||
אני מת הם הביאו את אמא של טום לפרק החדש של shut up I’m talking והיא מדברת על הלידה שלו והיא אמרה שכזה כולם באו לבקר וזה ואז היא הייתה כזה ״רגע וזה בעצם היה המיט אנד גריט הראשון שלך!״
--------------------
|
|
פורסם ב: אתמול ב-17:37
|
||
יש את הדמות הזאת בסטאר רייל שהרבה אנשים אומרים שהוא גיי קאנונית בעיקר בגלל איך שהוא מדבר בדיבוב האנגלית (פשוט הצורה שהוא אומר מילים קשה לי להסביר זה לא בדיוק מבטא אבל כן) וזה תמיד ממש ממש הציק לי כי המדבב שלו מדבר בדיוק ככה.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:19
|
||
השם של הduo של טומיאיניט וג׳ק מאניפולד צריך להיות jackinnit
--------------------
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:31
|
||
מישהו פה ירצה לקרוא סיפור בהמשכים?
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |