![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (70) « ראשון ... 68 69 [70] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: אתמול ב-21:55
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זהו ספר טוב זה ספר שיש לו גם עלילה טובה וגם דמויות טובות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-22:05
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא אמר כלום על ספר טוב דו
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:32
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי זה ממש תלוי לדעתי דווקא יש ספרים שאני קוראת בשביל זה ויש ספרים שאני קוראת יותר בשביל הרעיונות והעולם שלהם נגיד קראתי לא מזמן את פרנהייט 451 לא לגמרי הבנתי את כל העלילה שלו, הדמויות לא באמת היו העיקר (כאילו הן כן אבל הן היו בעיקר מייצגות של הרעיונות של הספר), אבל העולם היה ממש מעניין והספר פשוט העביר יותר רעיונות ודברים למחשבה מאשר מה שאני מחפשת בספרים אחרים זה סתם דוגמא זה פשוט כאילו משתנה בין ספר לספר לדעתי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-0:32
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתדעו שזה התחיל כי הם לא רצו לראות סדרה ממש ממש טובה כי הם גברים מבוגרים
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-4:06
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן האמת שאני קורא יותר ספרים בגלל צורת הכתיבה שלהם מאשר בגלל העלילה או בגלל הדמויות כי מה אכפת לי מהדמויות בספרים שחדשים לי אם זה כתוב יפה עם מילים יפות ותיאורים יפים אני אקרא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-7:08
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי מה אכפת לי מגברים בגיל העמידה הם מכוערים >:( -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-7:40
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו שאיזה דמות אמרה היה מניפולציה כדי לתמרן רגשית את האדם שאיתו הוא דיבר אבל במקום זאת זה תמרן רגשית את כל הצופים
כולל אני אני יודע שהוא משקר אבל זה עדיין היה כ"כ עצוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |