![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 28 2025, 18:58 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חמודים:) -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 28 2025, 20:11 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2025, 20:57 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהב שהווארד מופיע בכל הסטרימים של מולי והם תמיד רבים חוץ מהפעם האחת הזאת שהיה לו משהו והיא במשך כל הסטרים דיברה עליו.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2025, 22:31 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה לי רגע כזה של "מה מתי הגבתי פה" -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2025, 09:52 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מבין איך אנשים לא נגעלים יותר מאוכל בחוץ
הייתי בירושלים וראיתי את החנות הזאת של החלווה והייתי בשוק לאיזה רבע שעה מה זאת אומרת אתם שמים את החלווה בחוץ בלי כיסוי בלי כלום כל היום נופל עליה אבק ולכלוכים ורוק של אנשים ואנשים באים לשם במיוחד ומשלמים על זה יותר עזבו את זה שזה חלווה אני יודע שזה שנוי במחלוקת אבל בחוץ????? ככה????? יכול להיות שמישהו חולה עשה על זה אפצי ואין לך מושג ו100% נפלו על זה מלא לכלוכים איכס --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2025, 11:46 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף די. די. נמאס לי.
קיבלתי השבוע את התעודה של מחצית ב של יב. קיבלתי במתמטיקה (שהציונים שלי במבחנים במתמטיקה של מחצית ב היו 89 ו61) פאקינג 90, שזה ציון מדהים. ואז אני מסתכלת יותר למטה, ואני רואה שבספרות קיבלתי פאקינג 87. 87. איך לעזאזל קיבלתי בספרות פחות מאשר במתמטיקה?? המורה שלי לספרות היא המחנכת שלי. והיא נותנת לי 87. אז קודם כל, הציון שלי במבחן היחיד שהיה במחצית ב בספרות הוא 100. הנחתי שזה החיסורים שלי, אולי? בדקתי. 2 חיסורים לא מוצדקים במחצית. הייתי כזה "למה יש לי מינוס 13 נקודות?" שאלתי אותה, היא אמרה שהיו הרבה תגבורים שלא הגעתי אליהם שגרעו לי מהציון. תשכחו מזה שאני לא חושבת שהחסרתי ככ הרבה בספרות, אולי 3-4 שיעורים. תשכחו מזה שהחיסורים שלי לא כתובים במשוב, ככה שלא יכולתי לערער עליהם או להצדיק אותם במידה והיה לי מיון באותו היום או סיבה מוצדקת. אבל בדקתי בחוזר מנכל! והחשבון לא הגיוני! אין פונקציה של להוריד 13 נקודות מציון של תלמיד אם זה רק בנוגע לחיסורים! לפי חוזר מנכל, היא יכולה להוריד לי או 5 נקודות, או 7 נקודות, או 9 נקודות, או 15 נקודות. וגם נגיד החסרתי מלא, לא נראה לי שהחסרתי אפילו לא "מ21% ועד 25%" שיוריד לי 7 נקודות! מה הבעיה שלה? דיי נמאס לי ממנהה לפחות יש לי פחות מחודש עד שלא אצטרך לראות את הפנים שלה יותר לעולם -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2025, 14:30 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני במחצית הראשונה של י קיבלתי מאה בכל העבודות בספרות והייתי בכל השיעורים (בכל השיעורים אפילו לא חיסור מוצדק או משהו) וקיבלתי 97 וזה היה מצחיק האמת 3: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2025, 16:25 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק ראיתי את הכתבה למה הרמיוני יפה כל כך -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2025, 16:40 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בחיים לא אבין את הקטע שתגבורים הם חובה וכ״כ קשה לי עם זה שתלמידאות זה חלק מהתעודה כי יש לי ככ הרבה חיסורים שיש להם סיבה מעולה אבל אני לא כל היום על המשוב מבקש הצדקות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2025, 16:48 PM
|
||
אמיתי עכשיו אנשים עם מדיח פשוט כבר התרגלו לטעם של הסבון?
--------------------
|
|
פורסם ב: May 29 2025, 16:51 PM
|
||||
לא אני תמיד מתלונן וההורים שלי לא מאמינים לי. אני צריך לחזור לריינקוד אני פשוט נטשתי את המשחק אחרי שהווארד הופיע. זה ההקבלה של להתחיל לראות סדרה בשביל שחקן אחד ואחרי חמש הדקות הראשונות שהשחקן מופיע פשוט לא להמשיך. אבל גם שילמתם על הסדרה הזאת מאה שקל. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2025, 18:02 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפעם ההיא שצפיתי ב17 שעות של גותהאם בשביל ג'רום ולסקה והפסקתי לצפות בשניה שסיימתי את הפרק הראשון שהוא הופיע בו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2025, 20:01 PM
|
||||
הצילו למה אנחנו דומים כל כך. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2025, 22:44 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגבורים הם חובה??? הייתי באה איך שבא לי ובחיים לא עשו לי משהו -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2025, 22:47 PM
|
||
לי הורידו מקצוע שלם מהבגרות בשביל תגבורים שלא הייתי צריך.
האמת זה היה כיף כי זה אומר שהייתי עושה את שיעורי הבית עם המורים לבד וזה נהדר כי אני לא עשיתי שיעורי בית. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |