![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (81) « ראשון ... 69 70 [71] 72 73 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 15:33 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
דלפ זה מה שהיה לי עם משחקי הרעב -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 15:51 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שמשחקי הרעב, מבחינתי, שניהם.
מתה על מלא דמויות (יותר בספרים מאשר בסרטים). את פיטה אהבתי מאז המשפט הראשון שלו. קטניס חזקה, לא מרי סו בשום צורה ואני מתה על זה, איך שהיא מודעת למגבלות שלה וגם לחוזקות שלה. אני חולה על פיניק ועל היימיטץ' ועל ג'והנה ועל אפי. וגם העולם מדהים. אני מתה על איך שכל ספר הזירה נראת שונה, ובפריקוולים ניתן לראות את ההתפתחות של המדינה הזאת וההתדרדרות שלה. זה ספר ביקורתי וגורם לחשוב, וזה ספר שבו גם הדמויות וגם העולם בנויים בצורה נהדרת, זה ספר הנוער הכי טוב שקראתי לדעתי. -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 15:59 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
בקריאה הראשונה שלי כמשחקי הרעב יצאו והייתי בת איזה 14 ממש לא אהבתי את הספרים וחשבתי שהכתיבה בו ממש ברמה נמוכה גם לא הכי התחברתי לכתיבה מגוף ראשון אז היה לי ממש קשה לקרוא ככה
קטניס נורא עייפה אותי והרגשתי שהסופרת שלו ממש מתאמצת להיכנס לנעליים של טיינג׳ר במקום נגיד רולינג שהיא פיזית כתבה את מה שאני הרגשתי אותה תקופה (הארי חושב על איך שהוא מתהלך ליד צ׳ו עם הידיים מדלדלות מצד לצד מודע לגודל של כפות הרגליים שלו הדרך שבה דמבלדור הסתכל עליו והוא הרגיש כל כך קטן נגיד - זה דברים שהרגשתי בתור נערה ואין לי ממש את התחושות האלה היום) וכאילו העובדה שקטניס צתנהגת קצת כמו אוטיסטית לא מבינה למה מאדג׳ באה לבקר אותה לפני שהיא הולכת למשחקים ופתאום היא חושבת על זה שזה שהן בילו אחת עם השניה מהרגע הראשון ולא נפרדו אולי הופכת אותם לחברות למרות הכל כאילו זה מרגיש קצת הזוי בעיניי לא התחברתי לפיטה והייתי ממש טים גייל כאילו מאוד חשבתי כמוהו גם ולא הבנתי את הדמות שלו כמו שצריך כמו שהבנתי כשקראתי את הספרים שוב לפני שנה בערך הכל הרגיש לי מאוד לא נכון אבל מאוד אהבתי את הרעיון מאחורי הספר את העלילה והכיוון של זה וחשבתי תמיד שהסרטים מוצלחים הרבה יותר מהספרים עזבי את המסר שמאחורי זה -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 16:43 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגישה ככה לגבי הרבה דיסטופיות כאילו כשזה ספרים שאני מרגישה שבאים להעביר לי מסר פוליטי או חברתי (שזה נהדר אני אוהבת) אני מרגישה שהפוקטס הוא הרבה פעמים כן יותר על הרעיונות שזה סבבה כן? זה פשוט סוג אחר של ספרים אני לא חושבת שאצד מהם הוא טוב פחות או יותר האמת שמשחקי הרעב אבל קראתי מזמן יחסית ואני לא ממש זוכרת איך הרגשתי לגביו בקטע הזה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 16:55 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מת על דיסטופיות כי הרבה פעמים הדמויות שם ככ כיפיות
הספר עצמו אבל לרוב לא כזה טוב וואו אני זוכר שקראתי את המעניק וזאת הייתה הפעם הראשונה שקראתי ספר שנגמר ככה ולא ידעתי שזה חוקי בכלל. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 17:03 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המעניק זה ככ טוב אבל כאילו אם תיקח את הספר הראשון והאחרון אין להם הרבה במשותף --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 17:05 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אני ממש חוזרת לאהוב דיסטופיות לאחרונה אחרי שהיתה לי קצת הפסקה
גם עכשיו אני קוראת דיסטופיה ואני ממש נהנית (ומדוכאת קצת כי היא אקטןאלית לי מדי) -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 17:19 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לראשון והאחרון כן יש הרבה במשותף זה יותר הראשון והשני והשלישי לא נראים קשורים בהתחלה ואז הרביעי מקשר בין כולם כשדיברתי על הסוף הלא חוקי אגב דיברתי ספציפית על הספר השלישי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 17:30 PM
|
||
מה זה סוף לא חוקי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 17:30 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה להצטרף לשיחה אבל כל הדיסטופיות שקראתי היו בao3
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 17:35 PM
|
||||
מוד נעמי - זה פשוט מה שחשבתי בפעם הראשונה שקראתי לא ידעתי שזה אפשרי לסיים ככה ספר פשוט. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 17:39 PM
|
||||
האם זה הרגע שלי לדחוף לכם לגרון את 1984 כי זה תחביב בשבילי לעשות את זה לאנשים -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 17:42 PM
|
||||
כאילו תהני לא בטוח כמה אגיב דו -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 18:04 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זאת אומרת מוד ממתי אתה קורא פאנפיקים @נעמי אני דווקא מכיר את הספר הזה! הוא ברשימת הקריאה שלי המון זמן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 18:08 PM
|
||||
אני קורא כשאני נואש. קיילב בוא נתחיל כבר את השרשור >< הלכתי לקרוא את הקטע שוב הארו ישר נכנס למצב התגוננות כשוולט אמר שהוא לא נראה מתלהב מהרעיון של לשכב איתו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |