![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (81) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 18:12 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצוין עכשיו תקרא -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 18:23 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאחזור הביתה!!! אני מקווה שבקרוב למען האמת גם אני הייתי מתגונן @נעמי אבל אין לי מוטיבציההה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 18:23 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התרגשות >< תזכור רק אל תשכח! ״אתה לא נראה מתלהב במיוחד.״ ״זה לא שאני לא מתלהב!״ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 18:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 18:41 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריך להתחיל לכתוב מהר יותר אחרת אף אחד לא יזכה לקרוא את היופי הזה.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 18:58 PM
|
||||
אתה תזכיר לי p: לא פלא שהאגו של וולט כזה גדול אם הארו כל הזמן כזה והם תמיד ביחד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 18:59 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג איך להעריך כסף, אז אשאל כאן
פסיכולוגיה מעניין אותי אז אני בודקת מה השכר הממוצע של זה 10000-15000 בחודש זה הרבה? קצת? סבבה? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 19:01 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
נעמי שלחתי לך הודעה בפרטי
האמת שאני לא כזה חובבת דיסטופיות כאילו משחקי הרעב מבחינתי לא נקרא רק בגלל דיסטופיה אבל קראתי רק אותו ואת הרץ במבוך ראיתי נגיד את הספר של מפוצלים שהיה בעיניי ממש גרוע עם משחק גרוע עוד יותר אבל שהוא קיבל מלא ביקורות טובות וזה הוריד לי ממש ממש מפתיע אותי לשמוע שאתם ככה מכורים ל-AO3 בזמני זה לא הייתה גאווה כל כך להודות שאנשים מכורים לפאנפיקים... אולי בגלל שהפאנפיק אז היו ברמה ממש נמוכה בהשוואה להיום -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 19:14 PM
|
||||
כן זו תקופה שונה יש המון פאנפיקים שהם ברמה הרבההה יותר גבוהה מאשר ספר ממוצע שיוצא לאור, במידה שקשה לי עכשיו לקרוא ספרים חדשים כי אני לא מבין מה המטרה כשיש את כל האוסף הזה נגיש בטלפון שלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 19:17 PM
|
||||
הצילווווו אני אחכה עוד הודעה אחת בשביל שזה לא יצא עצוב ישר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 19:18 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
זה לא הרבה, אבל זה גם לא מעט. אני ללא תואר עושה פחות או יותר את הסכום הזה ואני עובדת 4 ימים בשבוע וזה שיקול שצריך לקחת. וצריך לקחת בחשבון שהמחירים רק עולים והמשכורות נשארות זהות -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 19:20 PM
|
||
אני רוצה לדבר על L עם כל אדם שאני מכיר אבל לכתוב את השם שלו בעברית לא בא בחשבון ואני לא אוהב להחליף מקלדת ולהפוך את זה לאות גדולה כל הזמן
ולהתייחס אליו בשם משפחה שלו מרגיש לא אישי המממממ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 19:21 PM
|
||||
אוקיי עכשיו אני אמשיך! בטח הארו כבר למד להחמיא לכולם בצורה מוגזמת בשביל שיאהבו אותו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 19:22 PM
|
||||
לחלוק את המחשבות שלך זה אופציונלי אתה יודע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2025, 19:22 PM
|
||||
כן חשבתי על זה הודעה אחת שלמה. מה דעתך 3: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |