![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (76) « ראשון ... 73 74 [75] 76 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: אתמול ב-22:30
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אני כל יום אומרת תודה שאני חיה בעיר עם ספריה טובה
וכאילו אפשר להשאיל שוב אתם יודעים😭 לא יודעת ספרים זה פשוט כל כךךךך יקר ואני לא מקבלת את הכיף שמשום מה כולם מקבלים מהקונספט של ספר חדש או מספר שהוא שלי ולקנות המון ספרים מרגיש לי כמו over consumption שנחשב סבבה בגלל שזה ספרים אבל כאילו אני כן ממקום די פריווילגי או משו כי יש לי אחלה של ספריה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:34
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שאפשר להשאיל שוב אבל זה לא עוזר לי במקרה ואני באיזה אחת בלילה פתאום עם חשק בלתי מוסבר לקרוא שוב את הסצנה הספציפית הזאת בספר הספציפי הזה או שלא אצליח להירדם. כאילו במקרה שלי זה גם לא משנה אם זה בכל שעה נורמלית בכל יום שהוא לא היום הספציפי שהספרייה פתוחה אבל נתתי את זה בתור דוגמה כי זה מרגיש לי רלוונטי גם לאנשים אחרים. הודעה זו נערכה ע"י Felis Fuscus ב אתמול ב-22:35 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-22:55
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו, מצד אחד אני מבינה אותך, באמת יקר, גם הספרייה בעיר שלי אחלה, גם לא יותר מידי רחוקה מהבית, מצד שני, אני אוהבת את הנראות של ספרייה, זה דבר ממש יפה לדעתי, נותן ממש ווייב אחר לחדר, וגם אני לא אוהבת את המגבלת זמן שיש לי בספרייה. אני קוראת מאוד איטי, לפעמים לוקח לי חצי שנה לסיים ספר, לפעמים שבוע, אני לא אוהבת שאנשים מאיצים בי. כשזה ספר שלי אישי, אני מרגישה שאין לי למה למהר, אני יכולה לקרוא בשאנטי שלי, אני יכולה להשאיל לאנשים את הספר אם מאוד אהבתי, זה הרבה יותר פשוט ונוח. -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-6:47
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ ן זה. חוץ מהחלק האחרון אף אחד לא נוגע לי בספרים >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-7:40
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-7:40
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןןן לא יודע לגבי הדסמפ אבל מסכים על העיקרון יש פאנפיק עכשיו שאני קורא כבר כמעט שבוע והוא כל כך פריקינג טוב שהפסקתי לדבר עם חברים שלי כדי שיהיה לי זמן לקרוא אותו כי זו יצירת מופת. וזה בטלפוןןן בחינםםם והם עושים את כל זה בזמן הפנוי שלהם סתם ככה! אני אוהב יותר לקרוא על ההתעללות מאשר על תהליך הריפוי ממנה tbh -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-7:41
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו יש כאן חיים
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-10:56
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אני ממש מסכים איתך האמת אני בקושי קונה ספרים זה ממש יקר אין לי הרבה ספרים בכלל יש לי מדף אחד של ספרים שהם באמת שלי וחצי מהם אמא שלי קנתה לי כשהייתי קטן ועוד איזה חמישה ספרים שאני כבר מלא זמן מתכוון למסור לחנות יד שניה אני ממש שונא את כל האנשים שקונים מאות ספרים ובונים לעצמם ספריות בבית וזה נראה להם נורמלי תלכו לספריה איך קנית 400 ספרי בוקטוק השנה זה מרגיש כמו תחרות למי יש הכי הרבה ספרים ולא משנה האיכות שלהם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-11:04
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהב כשיש גם וגם זה נראה לי הסוג האהוב עליי של סיפורים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-11:12
|
||
“are you man enough?” And it’s ctubbo, 17 and freshly executed, president of country he never wanted to be, exiling his best friend for the good of a country he's not sure it will even last
אה!!!!!!!!! --------------------
|
|
פורסם ב: היום ב-11:39
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהב לקנות ספרים אבל אני מראש קונה רק ספרים שאני אוהב כי זה ספרים שאני יודע ששווה לי לקנות כי אני באמת אקרא אותם שוב ושוב, וגם אני ארצה לקרוא רק חלק מהם לפעמים במקום לקחת אותם מהספריה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-12:12
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןן בול גם בזבוז כסף וגם פשוט צריכת יתר אין שום סיבה טובה לקנות כל כך הרבה ספרים וזה לא מועיל לאף אחד -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-13:40
|
||||
אני ממש מצטער אם זה נשמע רע אבל אם אתה שונא אנשים שקונים ספרים רק כי יש להם 400 ספרים ואתה מרגיש שזה מאיים עלייך איכשהו יש כאן משהו שצריך לטפל בו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-14:12
|
||||
אתה מדבר עליי? כי בחיים לא אמרתי דבר כזה אני לא מרגיש שום דחף לקנות אף ספר חוץ מאם שמעתי שהוא טוב ואין אותו בספריה אצלי אנשים אחרים כן אני שונא אנשים שקונים ספרים רק כדי לקנות ספרים ושיהיה להם הכי הרבה ספרים וזה לא נקלט להם שזה צריכת יתר כי זה ספר וזה דבר טוב כביכול --------------------
|||
|
פורסם ב: היום ב-14:15
|
||
בחיים לא אסלח לאינטרנט על איך שהם ראו את ווילבור סוט פוגע בטומי פיזית ומנטלית ומתבריין עליו בכל הזדמנות ומקטין אותו ואומר לו שזה מגיע לו והוא צריך להתגבר על זה כשטומי פיזית בוכה ואמרו ״וואו הוא ממש כמו אח גדול בשבילו!!!!״
הם ליטרלי עשו לו ״הוא מציק לך כי הוא מאוהב בך״ --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |