![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (79) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 14:24 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נראה לי שהוא התכוון שהוא עכשיו ישנא את הבן אדם? אפשר לבקר ולא להסכים עם פעולות מסוימות של אדם כמו נגיד צריכת יתר בלי לטפל בעצמך הכל ממש בסדר -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 14:27 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוב האנשים שקונים הרבה ספרים לא עושים את זה רק בשביל שיהיו להם הרבה ספרים מיינד יו ועדיין זה נשמע כמו משהו כל כך קטן להגיד עליו משהו כמו ״אני ממש שונא את כל האנשים שקונים מאות ספרים ובונים לעצמם ספריות בבית.״ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 14:38 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן יש לי חברה כזאת ואני עדיין חבר שלה אני פשוט שונא שהיא עושה את זה ספציפית --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 14:48 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבנתי כבר אני אומר שהניסוח היה מבלבל חוץ מזה שזה כזה קאמבק של ״אני לא הומופוב יש לי חבר גיי.״ אבל זה בסדר הבנתי >< זה פשוט היה ניסוח מאוד מבלבל >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 16:17 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייף
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 16:41 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר מעל שעתיים מתכונן ללכת לספריה עכשיו הגעתי היא סגורה בדיוק היום
למה לא אני פשוט אלך הביתה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 16:53 PM
|
||
טוב זהו זמן לעשות לוק אין על סטאר רייל מגיע למישה לנצוץ
החלום שלי זה להיות מסוגל להשתמש בצד אחד בלוקה וצד שני במישה אבל זה לא עומד לקרות בלי איזה סי6 סאנדיי סי6 רובין סי6 רואן מיי וסי6 פיוג. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 17:06 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אם מישהו רוצה (בעיקר לפרגן) זה העבודות שלי בao3
https://archiveofourown.org/users/Bringthemhome/works -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 17:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת את ברגיל
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 18:25 PM
|
||
למישהו שהיא חצי שחור אבל העור שלו לבן מותר להגיד את הn word?
--------------------
|
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 18:29 PM
|
||||
אני חייב להגיד שזה מרגיש לי כל כך מוזר שיש מילים שרק אנשים מסויימים יכולים להגיד אחרת יבטלו אותך. תחליטו אם זה קללה או לא. כאילו כן זה כל הרעיון הזה של claiming the word again או משהו כזה אבל אני לא חושב שזה עובד אם רק סוג מסויים של אנשים יכול להשתמש בה כי אז זה עדיין נחשב קללה. לפחות לדעתי. בכל מקרה לא יודע מה כל כך דחוף לאנשים לקבל אישור בכלל להשתמש במילים האלו פשוט אל תשתמשו בהן. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 18:34 PM
|
||||
לדעתי תלוי איזה מילה כאילו נגיד מילים כמו הn word או הf word כן במקור זה קללה אבל כשאנשים שזה פשוט מה שהם משתמשים בזה בצורה שהיא לא כדי לפגוע במישהו אחר למה לא אבל נגיד הr slur אין צורה לא פוגענית להשתמש בה לא משנה איזה אוטיזם או adhd יש לך ואני לא מחפש אישור להשתמש במילה זה סתם סיקרן אותי כי אם נגיד אני שחור ואני משתמש בn word כל הזמן ויש לי ילד מעורב (?) עם עור לבן ששומע אותי אומר את זה כל הזמן האם אני יכול פשוט לומר לו ״אמממ תפסיק אל תשתמש בזה זה פוגעני״ ונגיד הוא כן אומר את זה ואז לו יש ילד שהוא רק רבע שחור והעור שלו לבן והוא גם שומע את אבא שלו אומר את זה כל הזמן מה אז --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 18:37 PM
|
||
דמיינו שהיה אפשר להשתמש בao3 מהקינדל.
אז אפשר פשוט לא על שלי התכלבלבתגלדשך --------------------
|
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 18:41 PM
|
||||
נו כן זה מה שאני אומר שזאת הסיבה שזה נשמע כל כך כל כך מוזר בשבילי. כי לדוגמה אם בחור שחור יכול להגיד את המילה הזאת אם הוא לא עושה את זה בצורה פוגענית למה נגיד בחור אסייתי לא יכול? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 18:43 PM
|
||||
אתה שואל שאלות קשות סתם לאידע כי זה לא שלו? לאידע --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |