![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (79) « ראשון ... 75 76 [77] 78 79 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 18:49 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק בגלל זה אני אומר שזה מוזר לדעתי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 19:11 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://i.postimg.cc/tTpSDGNW/IMG-4358.jpg זה היה כל כך קשה אומייגאד😭 ורק אחרי שסיימתי גיליתי שלקינדל יש היסטוריית חיפוש --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 19:28 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חברה שלי אמרה לי לראות את הסרט קייפופ החדש הזה בנטפליקס אז ראיתי כי רציתי שהיא תראה בלאק באטלר וואו זה כאילו
זה ממש טוב וממש רע בו בזמן איך להסביר זה הרבה יותר מדי ילדותי בשביל לאהוב את זה אבל אם אני לא חושב על כל הפרטים הקטנים והבדיחות הילדותיות וואו זה היה סרט ככ טוב ובאלי לראות אותו שוב כאילו עכשיו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 19:36 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שומע ככ הרבה דעות מעורבות על זה וואו וראיתי את הגיף הזה כל כך הרבה פעמים זה עולה לי על העצבים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 19:38 PM
|
||||
איזה גיף :0 האמת אני שמעתי על זה רק דברים טובים וזאת כנראה הסיבה שלא התחשק לי לראות (טוב וגם העובדה שזה קיי פופ) אבל וואו זה כאילו הם לקחו את רשימת הטרופס האהובים עליי ועשו צ׳ק על כמעט כל אחד מהם. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 19:43 PM
|
||||
https://amp.knowyourmeme.com/memes/rumi-sni...p-demon-hunters זה זה לא מצחיק לדעתי גם כן זהו חברה שלי כזה השמיעה לי את השירים ולא מאוד נהניתי איזה טרופס היו? --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 19:50 PM
|
||||
הו זה בחיים לא ראיתי האמת השירים אהבתי דווקא כי הם מרגישים לי ככ כמו קיידיאיי לפחות של הלהקת בנות יש שם שיר אחד שאני נשבע שיש בו שתי שניות מvillain זה לא נתון לוויכוח. האמת אני לא מכיר טרופס באמת זה פשוט הקונספט הזה שהן ציידות שדים ואז אחת מהן חצי שד והשאר לא יודעות ואז יש את הנבל הראשי שגם הוא סוג של חצי שד כזה ואז הם כאילו מתחברים על זה אני אוהב את הקונספט הזה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 19:52 PM
|
||||
מומלץ אז? לבן אדם שלא אוהב לראות סרטים אלא אם כן הם באמת טובים --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 19:53 PM
|
||||
אם הקונספט נשמע לך מעניין לגמרי. גם אני לא אוהב לראות סרטים לרוב. זה גם רק שעה וחצי אז זה לא נורא כל כך. אני כן אזהיר שיש הרבה כאילו בדיחות אנימציה מגעילות כאלו או סתם ילדותיות כמו הגיף ששלחת אבל כמו שאמרתי ברגע שאני מתעלם מזה הסרט הזה מושלם. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 19:54 PM
|
||||
סבבה אעדכן אם אראה --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 19:54 PM
|
||
יאי
אני החלטתי לאכול היום מוקדם רק בשביל ללכת לראות את הסרט בלי הפרעות שוב. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2025, 20:06 PM
|
||
אני מתחנן שמישהו יהפוך את הדסמפ לסדרה כי העלילה ככ טובה אבל זה דבר שבלתי אפשרי להיכנס אליו אם לא היית שם כשזה קרה
ממש לפני כמה דקות התפרסם אנליזה של מישהו שחישב והגיע לזה שכל הסטרימים של הדסמפ ביחד הם באורך של יותר משנה --------------------
|
|
פורסם ב: Jul 18 2025, 10:42 AM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו אם יעשו מזה סדרה אני אצפה בה tho -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 18 2025, 11:09 AM
|
||||
מה שכן זה ממש מוזר לי שאנשים באים לפיל (הוא היה אז בן 30 ואמר שהוא הולך להגן על טומי) והם כזה אתה נכשלת בתפקיד שלך אתה איכזב את טומי אתה נתת לו להיפגע ההתעללות הייתה ממש מול הפנים שלך היא הייתה גם מול העיניים שלכם?? הוא פרסם את זה באינטרנט?? ואתם לא שמתם לב בכלל ולא היה אכפת לכם?? כאילו כן פיל באמת לא הגן על טומי אבל זה אמיץ מצידכם להגיד את הדברים האלה כשזה קרה לכם מול העיניים ולא שמתם לב לזה בעצמכם --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 18 2025, 11:11 AM
|
||||
די זה היה יכול להיות ממש טוב עכשיו גם כל האנשים הבינו שבערך חצי מהסטרימים של הדסמפ הם מדיה אבודה ואי אפשר לצפות בהם אז זה אפילו יותר נזקק --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |