![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (79) « ראשון ... 76 77 [78] 79 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: אתמול ב-11:21
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כי זה לא כאילו אתה יכול פשוט להחליט שאתה עכשיו נכנס לזה בלי להשלים את הכול זה לא יעבוד -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-12:04
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שבמיוחד מסובך בדסמפ לדעתי זה שהסטרימים זה רק הבסיס רוב האישיות של הדמויות נבנתה על ידי המעריצים והיית צריך להיות שם ולקרוא פוסטים בטאמבלר וציוצים בטוויטר ופאנפיקים וציורים והדקאנונים וau כדי באמת להבין מה שמגניב בדסמפ זה שזה כאילו יש לך oc אבל היא שייכת לכולם וכל אחד מוסיף לה עוד אבל זה למה זה גם כל כך קשה להבין את הדמויות כי זה לא מרוכז בשום מקום --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-12:16
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו מה האם הנוד הזה יימשך רק חודשיים ולא שלושה חודשים כמו קודמו?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-13:11
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאראןדרס בי לייק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-14:01
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ממש חשבתי על זה כשכתבתי את זה לא נראה לי נתקלתי אי פעם בייצוג אוטיסטי טוב במדיה לא סתם של להיות אובססיבי לרכבות או ממש טוב במתמטיקה של החלקים הלא אסתטיים באוטיזם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-14:05
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי לא זה יהיה עצוב אני אוהב את ארנבוגו :< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-14:17
|
||
זה לא נתפס בעיניי כמה חדשים השירים שאני שומע
כאילו אם אני עכשיו ב2018 אני לא יכול לשמוע פולקלור? Wdym איך הם פשוט שמעו מוזיקה בלי זה כאופציה אנשים שמתו לפני 2020 פשוט לא שמעו פולקלור בחיים שלהם --------------------
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:07
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגיל הממוצע של שירים בפלייליסט שלי זה חמש שנים מתומרת לא היה pain remains לפני חמש שנים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-17:02
|
||||
ארון ממשפחת מיטשל ומלחמתה במכונות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-17:09
|
||||
הזה שאוהב דינוזאורים נכון לא ממש נתתי לזה תשומת לב כשראיתי את זה יכול להיות שאתה צודק אני לא ממש זוכר את הסרט --------------------
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-17:15
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארון ממשפחת מיטשל ומלחמתה במכונות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-17:19
|
||||
הכלב הקטן בחליפה היה הדבר האהוב עליי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-17:23
|
||||
הוא מושלם. ארון גם הכלב -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-17:29
|
||||
אני אוהב שהאחות לסבית בלי שזו תהיה איזו נקודת עלילה גדולה ומשנת חיים היא פשוט השיגה חברה בסוף וזה היה ממש חמוד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-17:35
|
||||
יאפ >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |