![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 29 2025, 23:22 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
עבדתי בעירייה במשך 3 שנים ברישוי עסקים. כל התפקיד שלי היה לעשות ביקורות לעסקים בעיקר לכל מה שקשור לאוכל, מאז שהתחלתי לעבוד שם הפסקתי לאכול בחוץ. כמות הקללות שקיבלתי כשביטלתי רישיון עסק למישהו מהלקוחות שלו ואיחולים לסרטן ומוות כי פגעתי בפרנסה של בן אדם... לא היה לי לב לספר להם שחצי שנה ביקשנו מאותו בעל עסק לתקן את הביוב שעלה על גדותיו במטבח והוא לא סידר. כן ליד הבשר המופשר היה חרא צף. -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2025, 23:34 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זאת אומרת הורידו מקצוע מהבגרות -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2025, 23:55 PM
|
||||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי לאאאא עד שמישהו מכיר את גותהם?! לאלא נשבעת שאדוורד ניגמה הדמות הכי טובה שם וצריך לראות את זה רק בשבילו!!! וגם פינגווין חמדמד קיצר להמשיך לראות בבקשה, אחלה רידלר
תלוי במקצוע ותלוי במורה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 30 2025, 00:01 AM
|
||
סיימתי בצפר לפני עשור... אין לי יותר מדי מה להתערב בשיחה חוץ מלהשחיר לכם שתהנו כל עוד אתם יכולים מכאן זה רק מדרדר
ראיתי גוהתאם רק בגלל קמרון מונאהן אבל שמעו זה באמת סדרה גרועה -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2025, 00:26 AM
|
||
כאילו... כן
אבל אדווארד ניגמה🫶🫶🫶 בואו נומר את זה ככה, יש תכניות מסויימות שהן גרועות, כולנו יודעים שהן גרועות, זה לא מונע מאיתנו לאהוב אותן זה מה שאני חושבת על גותהם הייתי עכשיו בנשף רוק של אביב גפן וואו אחד הטובים היו שלום חנוך, וברי סחרוף, ויהודה חן (פאקינג אייקון), וארט פאקינג גרפנקל (איפה הוא מצא אותו אפילו??) קיצר, ממש טוב, שר את כל השירים שלו שרציתי שישיר, היה מטורף -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2025, 00:58 AM
|
||
נראה לי האזעקה הייתה המוזיקה הכי טובה בינתיים בנשף הזה
-------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2025, 01:05 AM
|
||
על טעם וריח
אבל בכלל לא שמעו את האזעקה חחחח רק אחרי שאביב אמר איזה משהו אחרי שהשיר נגמר, קלטנו שהייתה אזעקה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2025, 01:06 AM
|
||
באמת? אצלנו בראשלצ היא הייתה חזקה בקטע מוגזם
-------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2025, 01:11 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התעודה של יב באמת לא משנה כלום. גם ככה יש בגרויות באותו זמן שזה קצת יותר מעניין. מצידי שכל הציונים בתעודה הזאת יהיו אימוג'י של רקדנית פלמנקו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2025, 01:26 AM
|
||||
הבגרויות שוות באמת לתחת ואין להם שום משמעות אפשר להתקבל לאוניברסיטה טובה גם בלי בגרויות בכלל הדבר העיקרי ואולי גם היחידי שמשנה זה הפסיכומטרי -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2025, 01:42 AM
|
||||||
מצד אחד, סבבה וכן, מסכימה מצד שני, אני קרעתי את התחת השנה. אני עשיתי השנה איזה 6 בגרויות, למדתי שלושה חודשים לפסיכומטרי ונבחנתי בו, באמת שישבתי שעות על גבי שעות לומדת. ומה גברת מורה-שאני-לא-אגיד-את-שמה-כי-בכל-זאת-לא-יפה מחליטה לעשות? להוריד לי 13 נקודות מהציון שהשקעתי בשבילו כל השנה. כי ככה. כי בא לה. אז כן, אני מצפה לראות ציונים עגולים, בין 90 ל100, בבקשה, ולא 87 כי ככה בא לך למרות שהוצאתי 100 במבחן. שתקפוץ לי
זה לא נכון אבל. יש כאלה שאני מכירה שלא היו צריכים לעשות פסיכומטרי כי ממוצע הציונים שלהם היה ככ גבוה שהוא בלבד עמד בדרישות. זה ליטרלי שכלול של הפסיכו והממוצע בגרויות. אם אני רוצה להתקבל לאן שאני רוצה להתקבל, עדיף לי להשקיע גם בבגרויות. חוץ מזה שזה מייצר רושם טוב. -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 30 2025, 02:04 AM
|
||
ממש לא לכל דבר את יכולה להתקבל עם פסיכומטרי טוב ומכינה במקרה הטוב תקח עוד 4 חודשי לימודים
עזבי את זה שאני בעבודה שלא צריך בה תואר בכלל עושה יותר כסף ממה שחברות שלי עם תואר של 4 שנים יעשו גם שנים לתוך המקצוע שלהם בזמן שאני כבר קניתי דירה להשקעה בגיל 25 והן עדיין משלמות את ההלוואות על התואר שהן לקחו -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2025, 05:28 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה לי נספיק שעות גם למקצוע הזה וגם לתגבורים אז הורידו לי אותו. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2025, 05:36 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני ממש אוהב את הרידלר והרגשתי רע בשבילו בכל אינטראקציה שלו עם אנשים אחרים יש לו את הפרסי וויזלי וייב הזה אני אדם רדוד אז אני שופט דמויות על פי המראה שלהן והפינגווין מכוער בצורה שהיא אפילו לא חמודה וזה לא בשבילי ג'רום עשה את הסדרה הזו בשבילי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2025, 05:37 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים שרואים את השם אליס וחושבים שזה שם של בנות הם לא אנשים חכמים.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |