![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Aug 9 2025, 23:44 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו נדבר פה על משהו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 9 2025, 23:45 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 9 2025, 23:47 PM
|
||||
|
מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאוו -------------------- :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 10 2025, 02:11 AM
|
||||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יסססססססססססס נפלתי על פוטרהאדית בנשמה -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 10 2025, 13:10 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט נזכרתי בפעם הזאת שהמודס באיזה סאב רדיט אחד היו צריכים לפרסם הצהרה שיפסיקו לעשות רפורט על תגובות ופוסטים שאומרים שפדופיליה זה לא בסדר בטענה שזה ״מדכא נטייה מינית״.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 11 2025, 22:14 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 11 2025, 22:22 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה עובד :0
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 11 2025, 22:29 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה? יש הבדל בין נטיה מינית לסטיה מינית -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 11 2025, 22:35 PM
|
||||
כ ן הבעיה היא גם שברגע שעושים ריפורט אז האוטומוד ימחק את התגובה עד שמוד אמיתי יבוא ויטפל בזה אז זה סתם נתן להם יותר מדי עבודה. בשביל קונטקסט זה היה קאמאנו מיינס ובגלל שהוא בן אז כל האנשים מהמיין סאב של זנלס באו לעשות להם בולי כי הקאמאנו מיינס חושבים (בצורה מאוד הגיונית אגב) שזה ממש מוזר איך כולם במיין סאב ככ סימפ לקורין או נקומאטה או כאלו והם דיברו על זה בסאב רדיט של עצמם שלא קשור למיין סאב -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 12 2025, 14:58 PM
|
||
כל פעם אני חושב שהגעתי לשיא ואז רק יוצאים לי פאנפיקים מוזרים יותר
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 12 2025, 17:25 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשהסלואו ברן כל כך ארוך, שגם כשיש אנגסט אני מצחקקת ובועטת ברגליים כאילו זה פלאף
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 12 2025, 23:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים שיש להם את כל הבתים
מי הבית הכי פעיל<? סתם רוצה לדעת -------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 13 2025, 23:40 PM
|
||
אחרי שנה ומשהו בערך אולי יותר, סוף סוף סיימתי לצפות בסיכום של אביליוס!
וואו. אוקיי. אלן עדיין האהוב עליי אבל הנזל ממש צמוד אליו וגם ביהימו נהדר. אני נשבע שזה לא קשור לזה שהם כולם לן. אולי זה כן קשור לזה שהם טכנית כולם אותו בן אדם דו? לראות את ליביה וביהימו ולונה וסיקל מדברים בוואטסאפ בקבוצה זה כזה אבסורד. ליביה את רוצה שאזכיר לך שכל הסיפור הזה קרה כי את החלטת שלונה צריכה לרצות את כל מה שאת רוצה??? טוב כן וואו אני חופשי ואני סוף סוף יכול לספר לכל מי שאני מכיר על זה. חוץ מהעבודה הקטנה שאצטרך לחזור לזה כי מסיבה כלשהי הסיכום שכתבתי לפרולוג נמחק. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 14 2025, 00:22 AM
|
||||
![]() אני אתגעגע לפורטלוש ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק -------------------- מאורסת לאיתמר Dolphin🩵🩵 אני כל כך אתגעגע למקום הזה אוף My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 14 2025, 00:32 AM
|
||
אני חייב להגיד שזה חתיכת סוף קריפי בשביל סוף טוב אבל
כאילו יש שיר אחד שמסכם את כל החלק האחרון בשיר אחד (של 15 דקות אבל זה עדיין שיר אחד!) ולראות את הכל קורה זה ככ קריפי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |