![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Aug 14 2025, 01:42 AM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רייבנ או סליתר לדעתי וחלקה של יעל שרה בפעילות שני החמים בולטת למדי -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 14 2025, 12:45 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך מישהו יכול להיות טים סוהו כשסאוג'ון קיים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 15 2025, 16:48 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גמורה
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 01:12 AM
|
||
אני חייבת להפסיק להסתכל על מימים של RotE כי עוד לא קראתי את הטרילוגיה הרביעית וזה ממש בעייתי
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 03:31 AM
|
||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
זה רק אני או שלוקח יותר מחודשיים לאשר פה פאנפיקים?
-------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 15:00 PM
|
||
מישהו פה עוד לא סיים את עבודת הקיץ במתמטיקה ורוצה לשלוח לי? משעמם לי ואני לוקי מתגעגעת למתמטיקה
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 16:03 PM
|
||
|
איפה היית כשהייתי צריכה להלשלים בגרויות
-------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 16:04 PM
|
||||
חחחח כנראה הייתי כאן -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 16:20 PM
|
||||
|
השלמתי בגרויות ב2018 -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 16:23 PM
|
||
אז ביסודי:)
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 16:58 PM
|
||
|
אני זקנה חומד התאריך הצטרפות שלי זה אולי השנת לידה של חלק פה מהאנשים חחחחח
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 17:03 PM
|
||
אעאעאע למה חברות שלי מעצבנות
כי כשאני אומרת שזאת הסדרה הכי טובה שקראתי בחיי, אני מתכוונת שזאת הסדרה הכי טובה שהן יקראו בחייהן זה פיק זה מצויין זה מעל 4 כוכבים לכל ספר, וליותר מחצי מהספרים בסדרה מגיע יותר מ5 כוכבים יש לי רק מישהי אחת לדבר איתה על הגאונות שבספרים האלה וזאת אמא שלי שהכניסה אותי לסדרה הזאת, ואני צריכה דחוףףףף מישהי בגילי שתבין את מה שאני עוברת עכשיו אבל לאאאאא "זה ארוך" "זה ישן" "תסתכלי על הכריכה" למי אכפת, את לא תרצי להפסיק לקרוא את זה, אין לי זמן להסתכל על הכריכה מרוב שאני בין העמודים -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 17:06 PM
|
||
|
על איזה את מדברת?
שתדעי שהרבה ספרים התחילו בתור פאנפיק או כתיבה צדדית באיזה בלוג ישן -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 17:13 PM
|
||
אני בוכה, לא נראה לי שזה אחד מהם, הספר הראשון נכתב בשנת 95
זה סאגת הרואים למרחק, באנגלית קוראים לזה Realm of the Elderlings של רובין הוב - 16 ספרים (תרגמו לעברית רק 12 מתוכם), בערך 700 עמודים (לפעמים יותר לספר) אבל שווה כל מילה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 17:58 PM
|
||
|
הספר היחידי ששווה את זמן הקריאה שלי בכמות כזאת זה רק הארי פוטר
|
|
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |