![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 92 93 [94] 95 96 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 18:33 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פספוס עצום שלך
הייתי ממליצה לך לקרוא את הטרילוגיה הראשונה, אם לא תתחברי אל תמשיכי מעבר -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 18:56 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קצת פסיכופתי שלך אין לי עבודה אבל סליחה🙏 -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 16 2025, 18:58 PM
|
||||
ממ חבל -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 17 2025, 08:43 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלי הייתי בת חצי שנה -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 17 2025, 22:14 PM
|
||||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אלוהים כני באמת זקנה -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 18 2025, 02:19 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 18 2025, 18:48 PM
|
||||
טוב, אם זה מעניין מישהו (אני יודעת שלא, אבל זרמו איתי), חברה שלי הסכימה לנסות לקרוא את זה אני יודעת, מרגש אני מקווה שהיא תאהב ולא תפרוש בהתחלה, כי הספר הראשון הוא 4/5 כוכבים, אבל הספר השני הוא 5/5 כוכבים והשלישי הוא 4.75/5 כוכבים, אז ממש שווה את זה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 18 2025, 19:47 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע איזה סדרה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 18 2025, 23:28 PM
|
||
שושלת הרואים למרחק של רובין הוב:)
ממליצה בחום, הסדרה הכי טובה שקראתי בחיי -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 19 2025, 17:37 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
כן הלך יותר טוב אבל בטעות הגדרתי סכומי רימן שונה אז יוריד לי על זה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 19 2025, 19:47 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מתכוונת לטרילוגייה הראשונה? וואו אני לא מסכימה איתך חשבתי שהספר השלישי היה נורא מאכזב הוא הסיבה לכך שדי נתקעתי עם להתחיל את הסדרה השניה אבל אני כן מסכימה שהספר השני הוא הכי טוב. זה הספר שבאמת גרם לי להבין כמה הוב היא סופרת טובה -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 19 2025, 20:09 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
My Respect For You is monotonically increasing -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 20 2025, 01:02 AM
|
||||||
מהה אבלאבל אי אפשר להסביר בלי ספויילרים, אז ספויילרים לטרילוגיית שושלת הרואים למרחק, כמו כן גם הזהרת חפירת יתר:) הספר הראשון (שוליית הרוצח) היה די איטי, כולו היה אקספוזיציה אחת גדולה, להכיר את פיץ, את המעמד שלו, את האנשים שמגדלים אותו, את המערכות יחסים שלו עם כל אחת מהדמויות החשובות האחרות ואת היחס שהוא מקבל מהחברה, כמו כן גם בניית עולם ומערכות קסם. לא קרה בו יותר מידי, לא הייתה ממש דרמה חוץ מרחרחני וסמית'י, וגם השיעורים שלו עם גיילן, ממש אהבתי בכל מקרה ולכן נתתי לו 4 כוכבים. בספר השני (רוצח מלכותי) התחילה הדרמה, הגענו לפיק של הטרילוגיה, מראים אותו כמתנקש אמיתי למלך, את השליחויות שלו, פוגשים את קטריקן, הליצן פתאום מתחיל להיות משמעותי יותר, מבינים שהוא יותר מהחבר המוזר של פיץ. עיני לילה אהוב ליבי, בוריך מדהים, מערכת היחסים בין פיץ לאמת וקשר האומנות שלהם. הכל הרבה יותר דרמטי ומעניין, יש אקשן, מבינים קצת את התככים אבל לא עד הסוף. הסוף של הספר פשוט מטורף, רואים את הנאמנות הכל כך מוחלטת שלו למשפחת המלוכה כשהוא יוצא במרדף אחר המשושה, מה שעבר עליו במרתפים מטורף, מתה על סבלנות ועל לייסי, ואיך שהוא יצא מהמרטפים היה ממש מהמם, הוא בטח בבוריך ובעיני לילה עם כל ליבו והמשפט האחרון של "לזאבים אין מלך" (או משהו בסגנון). קיצר, סיפור מהמם, 5 כוכבים. הספר השלישי (שליחותו של רוצח) מתחיל כשפיץ ועיני לילה חולקים גוף, אני ממש אוהבת את המאבק של פיץ בין להישאר בגופו של עיני לילה, לצוד איתו ולרוץ איתו לבין לחזור לחיים הקשים שלו כפיץ-אביר, אבל בסופו של דבר הוא חוזר לגופו שלו. אני ממש אהבתי את הפרקים הראשונים שבהם פיץ הוא זאב שכלוא בגוף של אדם, איך שבוריך מדבר איתו ומנסה לשדל אותו לחזור להיות פיץ שלו ממש יפה בעיני. אחר כך כשפיץ הולך מהבקתה, מחפש נקמה והולך להדר בניסיון להרוג אותו, אני ממש אוהבת את כל הפרק הזה שהוא בטירה של הדר והמשושה משתמש נגדו באומנות וגורם לו לראות דברים שאינם קיימים, ובסוף כשאמת מחלץ אותו וחורט בו את פקודת האומנות לבוא למצוא אותו למרות שכל מה שהוא רוצה לעשות זה לחזור למולי אחרי שגילה שהיא בהריון עם הבת שלו, והוא מבין שהוא לא מסוגל פיזית לעשות את זה. הוא מוצא את הדרך להרים, הוא נפצע בדרך אבל הליצן מוצא אותו ומטפל בו, סוף סוף מבינים קצת יותר לגבי הליצן ואיך שהוא רואה את פיץ, מבינים עד כמה הוא חשוב לו, גם אם לא כבן אדם אז כזרז. חצי מהספר מאוד מעורפל כי פיץ צועד בשביל האומנות ולכן רק 4.75, אבל אני כן אוהבת איך שהמערכות יחסים עם האנשים שהוא צועד איתם מתחזקות- פיץ והליצן, פיץ וקטריקן, פיץ וקאטל גם פיץ ועיני לילה. בסוף כשהם פוגשים את אמת ומבינים לאט שהוא לא חוזר אליהם, שאחרי כל מה שעשו, אמת הולך להישאר בתוך האבן לנצח, ואיך שקטריקן נכנסה להיריון, והרגע הזה שפיץ קלט שבוריך ומולי מאוהבים ושהוא לעולם לא יחזור אליהם כי הם טובים אחד בשביל השנייה והוא לא רוצה להרוס להם את החיים (דביל אבל אני מבינה אותו). וקשר האומנות של הליצן, פיץ ועיני לילה. ממש אהבתי, ספר מדהים, 4.75. בסופו של דבר, הטרילוגיה הכי טובה בעיני (לא כולל הרביעית שלא תורגמה לעברית והחמישית שעוד לא סיימתי את הספר הראשון שלה) היא השלישית. האיש הזהוב היא טרילוגיה מהממת.
חחחח 3> -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Aug 20 2025, 12:34 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קורא סיפורים על אנשים שפוטרו מעבודת החלומות שלהם בגלל AI וזה מפחיד אותי בטירוף.
ידעתי שזה יקרה לא ידעתי שזה כבר קורה. ועוד בכמות כזאת. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 20 2025, 18:01 PM
|
||
![]() Don't Panic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייי
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • דה פיט • וולפסטאר3> This book is to be neither an accusation nor a confession, and least of all" an adventure, for death is not an adventure to those who stand face to face with it. It will try simply to tell of a generation of men who, even though they may have escaped shells, were destroyed by the war." Erich Maria Remarque, All Quiet on the Western Front - היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל"קום" כל בוקר מחדש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 92 93 [94] 95 96 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |