![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Aug 20 2025, 19:16 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קמההה מה נשמע?
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 22 2025, 16:40 PM
|
||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כתבתי פאנפיק חדש שאובייקטיבית אנשים יגידו אחריו שזה חלק מהקאנון מוזמנים להציץ פרק שני כבר עלה
https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...5115&showchap=1 -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 22 2025, 16:40 PM
|
||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כתבתי פאנפיק חדש שאובייקטיבית אנשים יגידו אחריו שזה חלק מהקאנון מוזמנים להציץ פרק שני כבר עלה
https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...5115&showchap=1 -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 24 2025, 20:53 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 24 2025, 23:17 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי אמור לקבל היום ת״ב אבל הפורטל לא עבד >:(
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 26 2025, 20:09 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 27 2025, 10:47 AM
|
||
זה היה יכול להיות ממש מגניב אם היה מ"ת דאנגאנרונפה
חבל שאין פה עוד אנשים, הייתי מנסה לנסח משהו (אגב, וריאן, אם אתה רואה את זה אז קניתי דאנגאנרונפה 1+2 והתחלתי לשחק) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 27 2025, 12:38 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוווו תהני!! תודיעי לי מה חשבת >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 27 2025, 12:42 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכירים את זה שיש משהו שאתם מאוד רוצים לומר אבל לא מצליחים וזה משתהה לכם בבטן ומכביד עליכם כבר כמה חודשים?
כי אני לא. אבל עכשיו כן. בדרך כלל אני אומר מה שאני חושב ישר כשאני חושב את זה אבל לומר את הדבר הספציפי הזה מרגיש מוזר. אני לא יודע אם באמת כל כך חשוב לי שזה יאמר לאדם הנכון בשלב הזה או אם אני סתם לא רוצה לשמור את זה לעצמי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 27 2025, 16:31 PM
|
||||
משהו דומה קרה לי כשזה קרה לי סיפרתי לאמא שלי, ולמרות שלא ממש היה לה מה ליעץ לי, רק עצם זה ששיתפתי מישהו מחוץ לסיטואציה שאני יודעת שלא ישפוט אותי כבר הקל לי על הלב אני מציעה שגם אם לא תשתף את מי שאת צריכה לומר לו את הדבר, עדיין תשתף מישהו, רק עבור השיתוף, אולי גם ייצא לך מזה עצה טובה. רוצה לשלוח לי בהפ?3> אם אתה מרגיש לא בנוח איתי אז הכל טוב:) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 17:40 PM
|
||
כל כך הרבה שירים יצאו בימים האחרונים אחרי שכולם נעלמו לשנה לפחות זה כל כך מוזר.
ומהצד השני המ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 20:33 PM
|
||||
טוב, סימנתי חלק מהדברים בצהוב כי ספויילרים, אבל יש מצב שתחשיבו דברים אחרים כספויילר, אם עוד לא שיחקתם בדאנגאנרונפה 1 ואתם מתכננים לשחק, פשוט אל תקראו :) (למרות שגם ככה אין פה יותר מידי שיקראו, ובכל זאת) טוב, אני עכשיו אמורה להתחיל את פרק 4 אני חושבת ונשארו 7 אנשים. נאיגי, באיאקויה, הינה, קיוקו, סאקורה, טוקו/ג'נוסייד ג'יל והירו. האהובה עליי היא קיוקו, האמת שרובם די מעצבנים והיא חמודה. עדיין לא הסבירו מה הקטע שלה שאין לה כישרון שמיחד אותה, רק היא לא ultimate something. חוץ מזה ממש נחמד, העלילה מעניינת, אני אוהבת את הfree time ואת הinvestigation, המשפט עצמו גם מלחיץ אותי אבל גם הוא כיף. פחות אוהבת שמכריחים אותי ללכת למקומות, כזה "אה, בוקר אז כולם מתכנסים בחדר האוכל, בואו נלך לשם גם אנחנו" ואז אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מללכת לחדר האוכל. או כשבאמצע הfree time שלי מישהו דופק לי על הדלת ואז אני חייבת להקדיש את מה שנשאר לי מהfree time עבורו. גם פחות אוהבת שאין לי דרך להשפיע על העלילה - מי שמת הולך למות לא משנה מה אני עושה, הדבר היחיד שאני יכולה להשפיע עליו הוא המשפט. וגם אני לא יכולה להרוג אף אחד בעצמי. מה שכן, אני שיחקתי לפני כמה שנים באיזה פרק, אולי פחות, מהמשחק השני, אז אני יודעת שבאיאקויה יוצא משם והופך להיות שמן, שנאיגי גם יוצא משם (למרות שזה די ברור), גם נראה לי שההיא עם השיער הבלונדיני יצאה משם (ג'נקו? משהו כזה), אבל נראה לי זאת הייתה רק אחות שלה או משהו כזה (האמת את זה אני זוכרת כי ראיתי את האנימה של המשחק הראשון, זה בערך הדבר היחיד שאני זוכרת, וגם שצ'יהירו היא בעצם בן), חוץ מזה אני לא זוכרת משהו על המשחק הראשון. מה שכן, יש לי ציפיות גדולות משתי דמויות, נראה לי אחד מהשני, אולי גם בשלישי, והשני רק בשלישי? אחד עם שיער אפור או לבן כזה יחסית ארוך ופראי. השני יש לו שיער שחור קצר יחסית והוא לבוש בסגול-לבן כזה? אולי אפילו משבצות של סגול ולבן, נראה לי. -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 22:22 PM
|
||||
כשמכריחים אותך ללכת לאנשהו אז זה לא משנה שאי אפשר ללכת לשום מקום אחר כי אין מה לעשות בשום מקום אחר :0 ובקשר לפרי טיים איבנט זה פשוט סימן שזה נגמר לא שמפריעים לך באמצע. יש רק 5 בכל פרק חוץ מנראה לי הראשון שרק 2 והאחרון בלי כלום. אז צריך לתכנן מראש ולקוות שמי שבאלך לא ימות באמצע או לא יהיה פנוי פרק שלם או משהו כזה 3: נאגיטו וקוקיצ׳י? :0 הם הכי פופולרים נאגיטו הוא הדמות האהובה עליי מכל המשחקים >< כן לדעתי דאנגאנאונפה 2 הכי טוב כי הדמויות הם וואו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 22:45 PM
|
||||
טוב, קוקיצ'י נשמע לי ממש מוכר, אז אני מניחה שזה באמת הסגול שדיברתי עליו, ונאגיטו לא מצלצל מוכר אבל הוא כן מאוד פופולרי, אז אני מניחה שזה השני... וואי תקשיב, אז התגלה בסוף הפרק הקודם שסאקורה היא המרגלת, ונאיגי לא רוצה לספר לאף אחד לפני שהוא מדבר איתה, ועכשיו קיוקו באה אליו ושאלה מה הוא מסתיר, והוא נותר לי אפשרות לגלות לה או לא.... אבל אני רוצה לגלות לה.... אבל כל פעם שאני לוחצת על "tell her" הוא אומר לי "I haven't found conclusive evidence yet... If I talk about it now it could just make things so much worse. Friends shouldn't keep secrets but... There's nothing worse than expressing doubts about your friend if you don't have evidence for it..." ומציג לי שוב את האפשרויות של ה"tell her" וה"don't tell her" עכשיו, לחצתי על הtell her כמה פעמים והוא פשוט מתעקש אז למה הוא נתן לי בכלל את הבחירה? לא אכפת לי אם קיוקו היא בוגדת, בא לי לומר לה. rude. -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 22:56 PM
|
||||
נראה לי יהיה לך הרבה יותר קל אם תחשבי על מאקוטו בתור דמות משל עצמו שעושה את הבחירות שלו ולא בתור self insert פרוטגוניסט -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |