![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 23:01 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממממ כן, כנראה, ובכל זאת באסה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 23:04 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פשוט לא משחק מהסוג הזה >< אני כן זוכר שיש בחירה אחת שמשפיעה מאוד בפרק חמש אם זה עוזר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 29 2025, 21:57 PM
|
||
ספויילרים לפרק 5 של דאנגאנרונפה
אז נאיגי חלם חלום סופר קריפי, ואז הוא התעורר והיה שם מישהו עם מסכה וסכין ציידים, ואז הוא מצמץ ובמקום הדמות הזאת הופיעה קיריגירי, ובמקום לדבר כמו בחורה נורמלית, היא פשוט אמרה "... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ..." שאני לא יודעת מה להסיק מהתגובה הזאת -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 30 2025, 11:35 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו כן 3: הגעת לחלק הטוב דרך אגב אני לא יודע אם כבר דיברנו על זה או שאפילו כבר שיחקת את זה אבל את צריכה לשחק your turn to die. הודעה זו נערכה ע"י Felis Fuscus ב Aug 30 2025, 19:35 PM -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 31 2025, 00:26 AM
|
||||
מממממממ אוי נראה לי שאני בדיוק הגעתי להחלטה הזאת זה האם לגלות לכולם שלקיוקו יש את המפתח שיכול לפתוח את כל הדלתות ולהסתכן בכך שהיא לא הרוצחת וכולם ימותו והיא תשאר בחיים או לא לגלות כלום ולא יעמידו את קיוקו ולהסתכן בכך שהיא הרוצחת ושכולם ימותו חוץ מהרוצח האמיתי, נכון? וואי אני בחרדות עכשיו, אין לי שמץ מה לעשות טוב, נראה לי שאני מאמינה לקיוקו ובוחרת לשמור את הסוד שלה, תאחל לי בהצלחה עריכה: רגע, למה לעזאזל יש לי אפשרות של לברוח לא נראה לי שאני אבחר בזה, מונוקומה סתם יעניש אותי עוד עריכה: רגערגערגערגע כולם מאשימים את מקוטו לא התכוונתיייייייי עוד עריכה: אבאלהההההההההההההה אוקייייייייייייי סבבה הכל טוב להירגע להירגע עוד עריכה: אני עדיין לא מבינה למה קיוקו ככ רצתה שכולם יצביעו למיקוטו ושהוא יענש ויישלח לחדר אשפה כאילו, למה היא לא יכלה להיות ה"אשמה" ולהיענש ולהגיע לחדר אשפה בעצמה, בלי העזרה של מיקוטו...? הודעה זו נערכה ע"י Eleanor Rigby ב Aug 31 2025, 10:44 AM -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 31 2025, 14:08 PM
|
||||
אה בגלל שאם מצביעים לקיוקו אז היא מתה יש סוף כזה. היא גם לא נראה לי ידעה שהוא ישרוד את זה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Aug 31 2025, 23:21 PM
|
||||
וואלה ומה קורה אם אני בורחת? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Sep 1 2025, 00:03 AM
|
||||
הממ? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Sep 1 2025, 22:01 PM
|
||||
So, what do you think happened to the Togami family? Option 1: The Togami family fell Option 2: The Togami family fell Option 3: The Togami family fell אני מתה
היו 3 אפשרויות שיכולתי לבחור ביניהן: לברוח, לגלות את הסוד או לשמור אותו לעצמי. מה היה קורה אם הייתי בוחרת לברוח? מוענשת על ידי מונוקומה? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Sep 1 2025, 22:07 PM
|
||||
הו חכי שתראי את האוקטוגאן במשחק השני. אני לא זוכר את האופציה הזאת אז כנראה זה לא עושה הרבה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Sep 2 2025, 09:18 AM
|
||
טוב, אתמול סיימתי את המשחק הראשון והיום אני מתחילה את השני
חשבתי שנאיגי בשני? מה זה כבר התרגלתי אליו, לא בא לי על ההינטה הזה, הוא משעמם (גם נאיגי משעמם אבל הוא מוכר - the devil that you know) היה ממש נחמד שההוא עם השיער הלבן היה הדבר הראשון שהופיע על המסך though מעניין אם טוגאמי זוכר מה שקרה לו במשחק הראשון וזכור לי שההוא עם השיער הלבן הוא אובדני? לא יודעת, זכור לי שאנשים השוו מלא בינו לבין דאזאי מבונגו סטריי דוגז -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 2 2025, 10:46 AM
|
||||
נא האג׳ימה נהדר האמת פעם לא אהבתי אותו אבל הוא הפרוטגוניסט האהוב עליי וקוראים לו נאגיטו לזה עם השיער הלבן לא בטוח אם אובדני זאת המילה הנכונה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Sep 4 2025, 07:21 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 4 2025, 20:45 PM
|
||
חה ראיתי עכשיו פוסט של מישהו שהם כתבו ביקורת על איזה ספר ואמרו שהסופרת השתמשה בAI בגלל משפטים כמו let out a breath she didn’t know she was hilding או she padded across the floor או בגלל שדמויות עשו פעולות כמו להעביר את היד בשיער, חרקו שיניים והרימו גבות.
הסופרת החליטה לתבוע אותם ועכשיו הם בפאניקה כי הם תלמידי קולג׳ עניים. אני כל כך מקווה שאנשים יתחילו לתבוע יותר על דברים כאלו בשביל שאנשים יפסיקו לקרוא לכל דבר נורמלי לגמרי AI ואני כל כך מקווה שהסופרת הזאת באמת תתבע אותם ותנצח. רגע רגע שכחתי את החלק הכי טוב! הם לא קנו את הספר או אפילו השאילו אותו מהספרייה, הם קראו אותו באתר פיראטי. הודעה זו נערכה ע"י Felis Fuscus ב Sep 4 2025, 20:47 PM -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 9 2025, 18:11 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עצוב לי על האתר הזה
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |