![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 98 99 [100] 101 102 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 20:44 PM
|
||
![]() אני אתגעגע לפורטלוש ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוגי בוגי בוגי
-------------------- מאורסת לאיתמר Dolphin🩵🩵 אני כל כך אתגעגע למקום הזה אוף My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 20:44 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערב טוב קיילב
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 20:45 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל
סתם תגבו!!!!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 20:46 PM
|
||||
![]() אני אתגעגע לפורטלוש ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך בא לי ציטוטפלצת -------------------- מאורסת לאיתמר Dolphin🩵🩵 אני כל כך אתגעגע למקום הזה אוף My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() Don't Panic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע לא הייתי Aled last? אף פעם?
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • דה פיט • וולפסטאר3> This book is to be neither an accusation nor a confession, and least of all" an adventure, for death is not an adventure to those who stand face to face with it. It will try simply to tell of a generation of men who, even though they may have escaped shells, were destroyed by the war." Erich Maria Remarque, All Quiet on the Western Front - היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל"קום" כל בוקר מחדש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהבת חיי נעמאמייייי אני אוהב אותךךךךך -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 20:47 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק רוצה לציין שארבוגו הוא הנו״ד האחרון
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 20:50 PM
|
||
ספאם אחרון
זו הפואמה שלי על בצלצלים לפני שהפורטל נמעך כמו סיגרייה בטרם עת אני זוכר אתכם מפעם כשהחיים היו קלים ועכשיו האתר האהוב שלי מת -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 20:50 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדהים שאני פה כמעט 10 שנים ואני לא חשה צורך לגבות שום דבר
מה זה אומר על כל הזמן שהשקעתי כאן זה אומר שהייתי רוצה לחגוג את העשור למשתמש שלי כאן)): -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 20:51 PM
|
||||
למה אי אפשר לעשות תגובית אימוג'י על הודעות פה -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 20:52 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליטרלי 10 שנים חיכיתי לחגיגה הזאת אקטיבית 10 שנים זה ילד בכיתה ג -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 20:56 PM
|
||||
מה אתם חושבים על השיר שכתבתי??? לקח לי רק 14 שעות -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 20:57 PM
|
||
![]() Don't Panic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו התגעגעתי
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • דה פיט • וולפסטאר3> This book is to be neither an accusation nor a confession, and least of all" an adventure, for death is not an adventure to those who stand face to face with it. It will try simply to tell of a generation of men who, even though they may have escaped shells, were destroyed by the war." Erich Maria Remarque, All Quiet on the Western Front - היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל"קום" כל בוקר מחדש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 20:58 PM
|
||
ניתאי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:01 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעע
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 98 99 [100] 101 102 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |