![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (18) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 23 2025, 22:23 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיף הקפה מאשר האוסטרי
סתם ייבב -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2025, 00:22 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://youtu.be/1mnHF7DQdk8?si=tOwbP-25px4Wrjqu
אני רק אשלח את זה שוב כי אני עדיין לא יכול להפסיק לשמוע את זה בלופ -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2025, 00:25 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זב נכון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2025, 00:38 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
האוסטרי היה מזעזע עוד לפחות שנה שעברה השיר של נמו היה טוב שכל השופטים בחרו בו פוליטי אבל השנה הוא היה אחד המכוערים כל השיר של הפסקנו להסתלבט עליו היינו בהלם שבכלל היה נקודות
לאספרסו מקיאטו היה ראוי מקום שלישי השיר שלנו לדעתי לא היה וואו הביצוע היה מושלם אבל זה ברור שההצבעות הקהל היו מתוך סולידריות ולא מתוך כוונה אמיתית ואיטליה שכל שנה מפציצה ושאר המדינות תמיד מפחדות מאיתנו ומהם ואנחנו ראש בראש איתם היה מכוער -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2025, 00:45 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בריטניה ואיטליה ❤️❤️❤️❤️❤️
ומלטה ושוודיה על אייקוניוּת -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2025, 00:46 AM
|
||
איכ מה אנשים אהבו באיטליה
מלטה לחלוטין נשדדה ושוודיה היה מפגר לא בקטע כייפי -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2025, 00:52 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מההה איטליה היה מהמם מלטה באמת נשדדו💔💔 וגם כל הדרמה מסביב להופעה שלה מסריחה ממש מסטנדרטים כפולים וזה ממש עיצבן אותי כי חברה אתם זוכרים ששנה שעברה נתתם לגבר להסתוב ערום על הבמה פתאום מה שמציק לכם זה מישהי שאומרת את המילה cunt -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2025, 00:57 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מג׳יק רינג נייט זה כל כך יפה
בעצם עכשיו כשאנחנו מדברים על האורווזיון אתם יודעים שהשמעתי לכמה אנשים שונים רויאל סקאנדל. ואני מתכוון אנשים שונים לגמרי שאין שום סיכוי שיכלו לתאם את זה כי הם לא מכירים אחד את השני ובטח שלא מדברים. והם כולם, כולם, כולם אמרו לי שזה נשמע כמו שירים לאורווזיון. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2025, 01:08 AM
|
||||
בול מה שאני חשבתי המילה קאנט לא אבל לגנוח על הבמה כן -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2025, 01:16 AM
|
||||
הם צודקים גם לקליפים מהלייב יש קצת אווירה של אירווויזיון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2025, 01:17 AM
|
||||
אני נשבע שאני לא מבין למה מה זה אומר בכלל הלפ רגע אז אם לאיי יש שמונה אחיות חלק מהדודות והדודים בטוח בגיל של הוגו 3: סוף סוף יהיו לו חברים? רגע לייקון לא חשוב. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2025, 01:17 AM
|
||||
כולם פרועים ומוזרים ועושים שטויות למאו איך שכחת ממנו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2025, 01:18 AM
|
||||
לא איך זה מתבטא בשיר עצמו להגנתי לא הייתי קורא למה שיש בניהם חברות רגילה. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2025, 01:19 AM
|
||||
הו אני לא יכול להסביר זה פשוט ווייב כי הם הומואים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2025, 01:19 AM
|
||||
זה כל כך מוזר. מי זה הם? 3: אבל כן. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |