![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 30 2025, 10:35 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום! @סו אם תבהה בהם ותיראה מאיים מספיק הם ילכו ולא תצטרך לומר מילה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2025, 10:44 AM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא:) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2025, 12:59 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאתה מתאר את זה ככה הוא נשמע ממש סובל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2025, 13:38 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנקיו 3> -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2025, 15:35 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן הוא סובל הוא היחיד שנשאר בערך לשיעור וכולם מבריזים כי הם לא רוצים ללמוד אבל הוא נשאר כי הוא לא מבריז והוא בכלל לא צריך תגבור והוא מעדיף לתגבר בבית! -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2025, 17:00 PM
|
||||
מטורפתתת אין לי ממש זמן עכשיו לקרוא את הסיקור, אבל רק הסתכלתי על המבנה שלו ועל העיצוב והתמונות ורואים איך שהוא מפורט, וזה כנראה מסגיר איך שאת אוהבת את השיר וגם יוני בלוך3>> האמת שלא יצא לי להקשיב לשיר, אז אני לא אדע את רוב הפרטים על הסיקור, וזה רק גורם לי לרצות לקרוא את זה יותר כל הכבוד -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2025, 18:51 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו תודה!! איזה כיף 3>>> -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2025, 19:22 PM
|
||
זה כל כך מעצבן כשאני רוצה להתלונן אבל אף אחד מהחברים שלי לא מתאים לתלונה הספציפית הזו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2025, 20:33 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 31 2025, 11:58 AM
|
||
אם מישהו רוצה לפרסם משהו בפורום מוזיקה על מה שקורה עכשיו עם טיילור סוויפט, יותר ממוזמן
אני בטוחה שיש פה אנשים שיודעים יותר טוב ממני, אז עדיף שיעשו את זה במקומי אם לא, אפרסם על זה לאחר שבועות:) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2025, 12:37 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשתדל לפרסם!! אני רוצה אבל יש לי יותר מדי עבודות לעשות אוף -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 31 2025, 13:02 PM
|
||||
מלכה3>> אם לא מסתדר ואת עמוסה, הכל טוב ובלי לחץ, תודיעי לי ואני אפרסם. מוזמנת גם לספר לי על זה קצת כדי שאדייק יותר:) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 31 2025, 17:23 PM
|
||||
למאו בדיוק אתמול אמרו לי על מה שהולך עם טיילור זה מגניב אני שמח בשבילה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 31 2025, 18:00 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מאוד מגניב!!! ואני יכולה סוף סוף להקשיב ל1989 המקורי (כמו שעשיתי מאז שטיילורז ורזן יצא אבל עכשיו אני גם לא ארגיש רע) -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 31 2025, 18:28 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה עם טיילור
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |