![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 100 101 [102] קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:29 PM
|
||||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג!! -------------------- ![]() 🍦💚🦋 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:32 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לרגע ראיתי את הציטוט של מאיר ככינוי בעברית והייתי כזה היי אני לא כתבתי את זה
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:36 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיחיחיחיחיחי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:37 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו יכול לשלוח בקבוצה את החבילת סטיקרים של הבצלצלים באמת? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי לא מאמינה שאין יותר פורטל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:41 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() 🍦💚🦋 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:42 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד נזכרתי בצדדדדדדד
-------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:43 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעעעעע אוניסףףף אמאלה אתם לא יכולים לעשות לי את זה היה לי פה כיף מידייייייי -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️שביעיסטית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ I don't wanna say goodbye, 'cause this one means forever --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:44 PM
|
||
מדהים בעיני מה שקורה פה
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:46 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןןן דיייייי -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:47 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך התגעגעתי אעאעאע
אני ככ מצטערת שהפסקתי להיות פעילה לפני שהפורטל נסגר דיייי -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:48 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מנסה לגבות דברים באינטרנט ארכייב וזה ככ מסורבל
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:49 PM
|
||
אני מנסה לגבות דברים באינטרנט ארכייב וזה ככ מסורבל
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 21:54 PM
|
||
אולי הפורטל נסגר אבל חוקים אלה חוקים ובגלל שעברנו את עמוד 100 אני מרשה לעצמי לפתוח נו״ד חדש חיחי
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 100 101 [102] קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |