![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 31 2025, 18:38 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא קנתה מחדש את הזכויות על ששת האלבומים הראשונים שלה (שירים קליפים תמונות אלבומים פיזיים וכל מה שקשור בזה) אחרי שהם לא היו שייכים לה במשך כמה שנים כי היא חתמה על חוזה גרוע כשהיא היתה מאוד צעירה ואז מכרו את הזכויות על כל השירים שלה לבחור שלא הסכים למכור לה חזרה אז לפני כמה זמן הוא מכר את זה למישהו אחר שממנו היא כן הצליחה לקנות אחרי שהיא הוציאה כבר ארבעה מתוך השישה האלה בגרסאות מחודשות (מה שנקרא Taylor's Version) -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 31 2025, 21:12 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אכפת לי מזלדה אבל אם היא לא תקבל את התפקיד כשלנו כחברה לדעתי
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2025, 09:33 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה תסבירו לי איך זה הגיוני שכל הסיוטים האלו שחיים עמוק באוקיינוס קיימים באותו עולם כמונו.
לא חייב אפילו ללכת כל כך עמוק לוויתן בעצמו זה בין הדברים הכי מפחידים בעולם. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2025, 10:24 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואפילו לא חקרנו את כל האוקיינוס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2025, 10:26 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כל כך מפחיד. ידעתם שללוויתנים יש עצמות של רגליים אחוריות שלא מחוברות לעמוד השדרה? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2025, 12:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנו״ד הזה בקצב לא כזה רע
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2025, 13:45 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו לי, למה כל המקלחות בקיבוץ ככ מעצבנות
יש כזה שני גלגלים, אחד שפותח את המים החמים, ואחד שפותח את המים הקרים עכשיו, כשפותחים את שניהם והם מתאזנים בדיוק לטמפרטורה המושלמת, זה מתחיל לצפצף לי מה הקטע? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2025, 13:51 PM
|
||
למה הפורטל מתחיל להיות איטי שוב.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2025, 18:08 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא לא
כנראה האינטרנט אצלך דפוק -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2025, 18:11 PM
|
||
הוא לגמרי כן כי זה קורה גם לקיילב וגם האינטרנט שלי בסדר בכל אתר אחר
הוא מדי פעם מהיר אבל מדי פעם טוען כל כך לאט בדיוק כמו פעם. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2025, 18:42 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפעמים אני רואה סרטון שאני ממש לא מסכים איתו ואני כזה נכנס לתגובות ואין אף תגובה של מישהו שבצד שלי וזה עושה אותי ממש עצוב כי ככ קל לאנשים ליפול לנישות האלה ולהשתכנע שזה מה שנורמלי ואין אמת אחרת
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2025, 18:55 PM
|
||||
תן דוגמה מעניין אותי :0 -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2025, 18:59 PM
|
||||
הכי ברור זה כזה גבריות רעילה כמו אנדרו טייט הומופוביה גם ראיתי סרטון דיבייט וכל התגובות היו טרנספוביות פרו פלסטינים גם אפילו תיאוריות קונספירציה כשכל הקהילה חושבת אותו דבר אז זה מאוד משכנע --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2025, 19:03 PM
|
||
רוצים לשמוע בדיחה???????
I’m Asian Caucasian --------------------
|
|
פורסם ב: Jun 1 2025, 22:32 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה בטוח שכל התגובות ככה? כי כל אפליקציה כזו שמה תגובות שונות למעלה לאנשים אחרים וקוברת תגובות אחרות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |