![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 2 2025, 10:23 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתיכון התנדבתי בתוכנית של משרד החוץ למלחמה באנטישמיות ברשת, והסבירו לנו שום שהרבה פעמים כשאנשים רואים פוסט או סרטון שהם לא מסכימים איתו, ואז הולכים לתגובות ורואים רק אנשים שכן מסכימים, זה גורם להם לפחד להביע את הדעה ההפוכה - גם כי מה אם יצאו עליי, וגם כי מה הטעם שאני אגיב כי הרי הם משוכנעים בדעה שלהם. אז זה מה שאמרו לנו: אנחנו לא מגיבים את הדעה ההפוכה כדי לשכנע את יוצר הסרטון או את עדת המעריצים שלו, אלא משתי סיבות: 1. שאם יש מישהו על הגדר, הוא ייחשף ליותר מדעה אחת בנושא 2. שאם יש מישהו שחושב כמונו, שייראה את התגובה שלנו ויידע שהוא לא לבד אתה לא חייב להשאיר תגובה, אני לא מנסה לשכנע אותך לעשות את זה, זאת פשוט הפרספקטיבה המקצועית על למה זה קורה ומה אפשר לעשות -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2025, 16:24 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ושוב הפורטל גוסס.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2025, 21:33 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ביוטיוב לא יודע אבל בטוויטר אין בדכ ככ הרבה תגובות אז אני קורא את כולן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 3 2025, 20:48 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מאוד נכון --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 3 2025, 22:40 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני
לא רוצה להיות כאן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2025, 17:15 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע הזה שאני מגיעה לפלוט טוויסט בספר שספויילר לי, ואז אני עושה לעצמי גאסלייטינג שאני מופתעת
ליטרלי ספיילרו לי את הפלוט טוויסט היחיד בטרילוגיה, אפילו לא יכולתי להינות ממנו נשבעת ש-fi הפך להיות מילה נרדפת ל"כן" -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2025, 22:09 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמא שלי כבר זוכרת באיזה ימים יש עדכון במשחקים שלי ואני מרגיש כמו האדם עם הכי הרבה מזל בעולם.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2025, 23:36 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוווו D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 4 2025, 23:36 PM
|
||||
יאפ אמרתי לה שיש עדכון בשישי והיא כזה ״רגע מה עם רביעי.״ -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 6 2025, 01:51 AM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ליטרלי התגובה האחרונה בנוד הייתה לפני יומיים -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 6 2025, 06:40 AM
|
||||
לא הפעילות האתר עצמו התחיל לגסוס אז -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 6 2025, 13:39 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייבת לומר שיש לי בארכיון חצי ספיישל מוזיקה מנוסח, ואני שוקלת אם להקדיש זמן ולהמשיך לעבוד עליו או שאין משתמשים פעילים ואף אחד לא ישתתף וסתם טרחתי לשווא
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 6 2025, 15:54 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כן זה ממש מורגש שהאתר גוסס כשאפילו המנהלים לא מתפעלים אותו
מעניין מתי הפורטל יסגר לפני עשר שנים סגרו את הפורום המתחרה שאני הייתי בו כי המנהל החליט שהוא מעדיף לסגור את האתר מאשר לראות אותו מת כשמשתמשים התחילו לפרוש והיינו רק 30 פעילים אבל זה תקופה כבר היו מקרים שהפורטל היה לפני סגירה בגלל חוסר פעילות והוא עדיין איתנו לדעתי תשמרי את הספיישל למצב שיהיו כאן יותר משתמשים -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 6 2025, 16:36 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 6 2025, 16:37 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו אני זוכר אותך שלחת לי איזה סיפור שאני אקרא לפני כמה שנים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |