![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (69) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 16:37 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השאלה היא איך אתה ידעת להיות הראשון שמגיע על הדקה אם אתה לא בקבוצה כלשהי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 16:43 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי עכשיו זה הכי קורונה אני בזום ותוך כדי בפורטל
הזיכרונות הפלאשבקים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 16:48 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבאלה עובד פה חשבתי שזה היה הסוף
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 16:53 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חשבתי לעצמי: וואו ממש באלי שהפורטל יעבוד עכשיו וזה עבד -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 17:00 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצחיק שאני עדיין כינוי בעברית
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 17:16 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלי זה אותו דבר רק שלא הייתי בזומים בקורונה ועכשיו כן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 17:17 PM
|
||||
יו יש לך כוח על! מה אתה הולך לעשות איתו? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 17:18 PM
|
||||
כן מה עם זה באמת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 17:37 PM
|
||||
אף פעם לא הייתי בזומים על מדים ועכשיו כן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 17:42 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם בסדר?
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 17:50 PM
|
||||
איך התחלפנו אה אני הייתי חייל ואת היית תלמידה אני רק צריך לשנות את הכינוי לאביב מתעורר וזהו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 18:51 PM
|
||||
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מוזר זה עלק צהל או משהו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 18:59 PM
|
||
האמת כן היו לי קצת זומים פה ושם בקורונה, כשהביאו לי לראיין מלשבים. אבל הייתי צריך להיות על אזרחי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 19:17 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וריאן בבקשה ממש תרצה שהדמות האהובה עליי תחזור לחיים :0 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 15 2025, 19:50 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספויילרים למשחקי הרעב: זריחה על האסיף, פרק 23
"הבכי מגיע הרחק למטה, מתחתית העץ. סילקה? מי זה עוד יכול להיות? היא לא מנסה לצוד אותנו, רק מכונסת כנגד הגזע. לא חשבתי שהיא מהבוכים. כמובן, גם לי עדיין יש כנראה כתמי דמעות על הלחיים מהמוות של מייזלי. אני בטוחה שגם לסילקה לא חסר על מה לבכות. גם אם היא מעלת הסיכויים הטובים ביותר לנצח במשחקים, לכולנו יש מספיק ילדים מתים להתאבל עליהם חיים שלמים. אני הופך מודע מאוד לשלושתינו, המכונסים סביב העץ הזה, השלישייה האחרונה של דופק אנושי בזירה. עצובים, נואשים, אבל גם זה רגע נדיר של אחדות מחוזית במשחקים. אתם יודעים מה היה משפר את זה עוד יותר? אני שומט חופן כדורי שוקולד אל תוך הלילה. מלמטה נשמע קול מופתע. הבכי מתרכך למשיכות אף. עטיפה מרשרשת. שקט. כרזה לא רעה בסך הכל." וואי איזה חמוד, אני מתה על היימיטץ'. גם אם זו הייתה רק דרך להתריס כנגד הקאפיטול, הוא עשה את זה בצורה כל כך יפה ואנושית. -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |