![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 16 2025, 22:36 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 09:36 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
איך פספסתי אתמול את הפגישת מחזור הזאתי גם מור גם מאיר
-------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 10:21 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם נכנסים מדי פעם
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 10:59 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייפה
אולי נפסיק הכל לאיזה שבוע שבועיים ואז נמשיך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 12:39 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי עכשיו קצת מהקוד מקור של HPlus שוב
בעיקר את החלקים היותר ישנים שלו ממש מההתחלה וקודם כל אוקיי וואו זה היה לפני אשכרה חמש שנים זה פסיכי וחוץ מזה הקוד אובייקטיבית די רע אבל בשביל ילד בכיתה ט' זה אשכרה קוד טוב כאילו וואו אני די גאה בעצמי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 12:41 PM
|
||
אם היו פה אנשים אז אולי הייתי ממשיך את הפ+
אבל זה ירגיש קצת בזבוז זמן בואו נחייה את הפורטל כדי שהוא יחיה וגם כדי שאני אוכל להמשיך את הפ+ בלי להרגיש שאני מבזבז לעצמי את הזמן -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 12:50 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה יקרה אם אני פשוט אעלם לכזה שבוע
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 13:05 PM
|
||
לאן תיעלמי
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 14:32 PM
|
||
לא יודעת פלג אתה מתקדם לי מידי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 15:02 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מה הולך? -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 17:05 PM
|
||||
כן יש לי נטייה לעשות את זה ![]() ![]() ![]() וואו שכחתי כמה שאני אוהב את הבצלצל הזה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 17:07 PM
|
||||
אני סבבה לומד טייפסקריפט מה איתך -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 20:18 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני אע בא לי פשוט לישון שבע שעות ברצף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 20:45 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדרך שבא יצא לי "הו!" כשהפורטל עבד
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2025, 21:21 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
🥹🥹🥹🥹 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |