![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 01:51 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מתחיל לי איזה קטע עם מישהי
מעניין מתי אצליח להרוס אותו כמו שקורה תמיד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 07:45 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת כנראה הדרך הכי טובה לעשות את זה רוצה לספר? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 11:05 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם פגשתי מישהי במקלט והיא התחילה איתי והתחלנו לדבר בוואטצאפ כזה והיא מקסימה ואדם מעניין וכזה קבענו דייט בשישי ואהבה זה מקסים אבל אני לא יודעת האם אני וול מסוגלת לאהוב סתם אולי אני לוקחת את זה עמוק מידי יש מצב שלא יצא מזה כלום -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 12:13 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אני בטוח שאת "מסוגלת לאהוב" זה נשמע שאת לפחות רוצה "לאהוב", ואני חושב שזאת ההוכחה היחידה שצריך שאת "מסוגלת" קשה לי עם הדרך שאת אומרת את זה כי אין דרך אחת לאהוב. זה ממש משתנה, והדרך שלך לאהוב תשתנה לאורך קשר ובין קשרים יותר משתשימי לב יהיו אנשים שיותר יתחברו לדרך שלך "לאהוב" ויהיו אנשים שפחות, וחשוב לזכור שאף אחד מהם לא צודק או טועה - כולם פשוט מחפשים משהו, וכנראה שהם פשוט לא מצאו אותו עדיין. אני התחבטתי המון בשאלה "האם אני מסוגל לאהוב" פשוט כי דרך האהבה שלי לא התאימה למי שיצאתי איתה באותו זמן, ובגלל זה בסוף נפרדנו באמת. וזה בסדר - כלומר, זה כואב אחושרמוטה ואני בוכה את החיים שלי עליה כבר שנה שלמה, אבל בסוף האהבה שלה לא התאימה לי ושלי לא התאימה לה, עם כמה שאהבתי אותה בדרכי שלי. אני יכול להגיד שהפרידה שלנו השפיעה עליי בדרכים שלא חשבתי שאפשריות, והדרך שלי לאהוב השתנתה משמעותית - והושפעה המון ממנה - ואולי באיזשהו מקום פשוט נפתחתי לדרך האמיתית שלי לאהוב, שהייתה שם לאורך כל הדרך, ופשוט הייתי צריך איזשהי דמות חיצונית שתעזור לי לחפור אותה החוצה. אבל אני מסוגל לאהוב, ותמיד הייתי. תמיד חשבתי שאין לי את היכולת הזאת, ששכחו להוסיף לי את הפיצ'ר של "אהבה", אבל כשאני מסתכל אחורה אני רואה שום דבר מלבד ניסיון אמיתי וכואב לאהוב את מי שנותן לי את האפשרות, ועד כמה שזה תמיד הרגיש לא נכון. ואמנם זה תמיד לא הרגיש נכון, אבל זה פשוט מראה שלא מצאתי את האחת הנכונה לאהוב (אני בכל זאת סטרייט המחמד של הפורטל) ואני מרביץ לעצמי מטאפורית על כך שלא נתתי לבנות מסוימות את סוג האהבה שהן חיפשו. אקסית אחרת אהבה אותי באמת ובתמים אבל אני לא הרגשתי רגשות אליה בחזרה, וזה כואב מאוד - גם לי אבל בעיקר לה - ועם זאת, זה גם שיעור שצריך ללמוד בחיים. את יותר ממוזמנת לכתוב לי בווצאפ ונדבר על זה, אני אשמח לשמוע עדכונים מתי שבא לך (אני מוצא שכשיש לי מישהו לעדכן אותו בדברים, אני יותר קונקרטי ויותר קל לי לעשות דברים שאני רוצה לעשות) כן שפכתי פה קצת ונפתחתי קצת יותר מדי בשביל אתר פומבי אבל יאללה האתר גם ככה קורס fuck it -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 13:00 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לרגע לא הבנתי למה מאיר כותב דברים כאלה הבנאדם נשוי
מבלבל מאוד -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 13:01 PM
|
||
חחחחחחחחח אני מת
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 13:05 PM
|
||
מור אולי נחליף כינויים נצטרף לפראנק ההנהלתי שקיים כבר איזה חמישה חודשים
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 13:35 PM
|
||||
אוי זאת הודעה מקסימה אם יהיה במה לעדכן אני אעדכן 3> -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 14:05 PM
|
||||
חחחחחח כתבתי דברים ממש כואבים האמת אל תעדכני רק כשיש, תעדכני גם כשאין, זה חלק מהעניין -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 14:28 PM
|
||||
זאת עדיין הודעה מקסימה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 14:30 PM
|
||||
יש תודה ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 15:04 PM
|
||
אוקיי אבל אפשר לדבר על זה שהסלבריטי הקראש הראשון שלי הייתה המתופפת של סקילט
איזה חמודה היא -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 15:08 PM
|
||||
חחחחחחח שמחתי לבלבל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 15:43 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הולי מולי שכחתי שהמקום הזה קיים איזו נוסטלגיה
-------------------- פרשתי:)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2025, 15:45 PM
|
||
יו היי
נראלי שאני זוכרת אותך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |