![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 21:16 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת לא הבנתי מה קרה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 21:22 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היינו כאן בסגר הראשון, חזרנו בסדר השני?
סתם תאמת שאין לי מושג איך פתאום נזכרתי במקום הזה אבל זה נוסטלגי רצח אני מרגישה שוב בקורונה וואו איזו תקופה היה להיות כאן (היינו אוכלים נו"דים בלי מלח) -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 21:25 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עבר זמן מהקורונה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 22:31 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם לקנות איפור ב270 שח מרבולושן
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 22:40 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עצוב ממש עובדים על זה אבל ![]() אולי תישארי לעזור לנו להחיות? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 22:45 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נתקע לי שיר מטאל ממש כבד ביפנית
ורובו זה בייסיקלי אותה שורה ואין לי מושג מה היא אומרת אבל אני פשוט אומר Itch ni san בריפיט כבר יומיים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 22:46 PM
|
||
אוקיי רק כשכתבתי את זה הבנתי שאני יודע מה זה אומר ואני פשוט סופר עד שלוש
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 22:46 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתאום ראיתי הרבה אנשים מחוברים זה הבהיל אותי
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 22:49 PM
|
||||
אני מתגייסת עוד חודשיים 👀 (וגם, בכנות, בגיל 19 אני כבר לא אובססיבית כמו שהייתי לפני עשור או בתקופה של הקורונה) אבל אני ממש אהבתי את המקום הזה והייתי פה מלאאא אז אני מקווה שתצליחו ומאלחת לכם מלא בהצלחה! -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 22:51 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כתבתי עוד פאנפיק אני בשוונג!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 22:52 PM
|
||||
אפשר להיות פה גם למרות מה שאמרת חחחח תראי אותי או את ורד השם משתמש שלך ממש מוכר לי אבל אני לא חושב שיצא לנו ממש לדבר היי אני פלג מה שלומך רגע איך את בת 19 ומתגייסת רק עוד חודשיים עשית שנת שירות או משהו? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 22:57 PM
|
||||
היי פלג בתכלס ששינתי שם לקראת הסוף, אני אפילו לא זוכרת איך קראו לי לפני לול ותאמת, אני בשלב מאוד שונה בחיים שלי. הייתי כאן בסוף היסודי ותחילת החטיבה, כשהייתי עמוק בעולם הפאנדום. עכשיו אני אחרי תיכון (שכלל מלחמה, אבא פצוע קשה ב7.10 ואמא חולת סרטן) שבו כמעט לא הייתי בעולם הזה, שנת מדרשה מטורפת ששינתה אותי הרבה, ותכף מתגייסת והראש שלי וכל ההוויה שלי שונה. יש לי הרבה אהבה למקום אז מי יודע, אולי אני כן אקפוץ ואפילו אשתתף במשהו! 🤩 ו-וואו, זה פשוט נוסטלגי רצח להגיע לכאן -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 23:01 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממממממממ איך להגיד לך שתקוע לך בראש 1,2,3 כל הזמן הזה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 23:08 PM
|
||
וגם, היה פעם מפגש בעזריאלי! מתי הוא היה? העלו אפילו את התמונה שלנו לעדכונים הראשים חחחח
נ.ב. אני בכלל הפלפאפית -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 09:59 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף אני רק רוצה לישון
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |