![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 09:59 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף אני רק רוצה לישון
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 11:20 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה יש תמונה של ראיסי בחוקים של טו"ק
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 14:17 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת למה הייתי ממש מופתעת כשהפורטל עבד לי עכשיו
-------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 16:18 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עומד להשתלט על פאנדומים אחרים!!!!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 16:35 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אומייגאד אביב!!!! היית במפגש חנוכה וחילקת לנו צ'ופרים!!!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 17:23 PM
|
||
תגידו אתם קוראים פורטל במלרע או במלעיל
אני יודע שזה לא נכון אבל אני תמיד קורא את זה במלעיל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 19:00 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מההתחלה הייתי אומר *אייץ'*פורטל (מדגיש את הh), אבל במפגש הראשון שהייתי בו ההנהלותים (הדס לדעתי, מי מכם שזוכר אותה) הדגישה את ה*טל* בסוף. ואז כשעליתי להנהלה פגשתי את אסף - המשתמש godric, אחד המייסדים של האתר, והוא אמר שהוא זה שהמציא את השם לאתר והוא הדגיש את ה*פור* -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 20:12 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו יודע לעצב לוגואים?
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 21:16 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל כך אוהב את ספר הקרקס שאני לא מפסיק לכתוב באמת.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 22:30 PM
|
||
הסיכויים שלא תהיה אזעקה בלילה היא אחת לאפס
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 22:30 PM
|
||
הסיכויים שלא תהיה אזעקה בלילה היא אחת לאפס
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 22:43 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ יש הפסקת אש וזה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 24 2025, 23:04 PM
|
||||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמלה אם אתה אומר! אני לא זוכרת שעשיתי את זה אבל זה נשמע כמוני חחח (כבר ציינתי שאני בעצם הפלפאפית?). מה חילקתי? -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2025, 00:01 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
What's the worst that I can say?
Things are better if I stay So long, and goodnight So long, and goodnight ובנימה אופטימית זו אני צריך שמישהו ישכנע אותי לא לחזור לאקסית -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2025, 00:45 AM
|
||||
חילקת לכל אחד דף עם תמונה של התמונה האישית שלו!! זה היה כזה מגניב לפרוטוקול זיהיתי אותך עכשיו יותר בגלל צורת הכתיבה שלך מאשר בגלל שכתוב אביב בחתימה חחחח אגב הנה קישור לעדכון שכתבתי אז על המפגש הזה:https://hportal.co.il/index.php?act=u&id=2820 חבל שהתמונה כבר לא קיימת. למיטב זכרוני את מופיעה שם. יש מצב שעדיין יש לי את התמונה בגוגל פוטוז או משהו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |