![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 25 2025, 01:02 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין אבל אם מדגישים את הH עדיין אפשר להדגיש את הפורטל או את הפורטל. נגיד אייץ’פורטל נשמע אחרת מאייץ’פורטל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2025, 02:00 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל להדגיש את הh זה אפשרות שלישית. אני אומר את זה באותה הדגשה של מילים כמו פופקורן, פיזיקה, פוקימון, שוקולד, מוזיקה, מרשמלו וקנגורו (אם כי יש כאלה שמדגישים את ההברה האמצעית במילים פופקורן ומרשמלו אבל אני לא חבר שלהם) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2025, 05:20 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה אל תפסיק לגרום לך לצפות בזה היה הדבר הכי טוב שעשיתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2025, 07:30 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לא גרמת לי לצפות בזה רק גרמת לי לצפות בזה שוב >< אני רוצה חלק מהקרדיט בסדר. לפחות בנתיים אם הרשימה לא נגמרת כנראה שגם הקטעים לא 3: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2025, 08:58 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר יש לך קרדיט על זה שצפית יש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2025, 09:11 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2025, 14:04 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכ
אני פשוט שונאת כל דבר שקשור במערכת החינוך למזלי אני עוד שנייה מסיימת עם זה לפחות לעשור הקרוב, עד שיבואו הילדים פורסמו היום ציוני בגרות, אבל כמובן שהאתר לא מתפקד אז אני לא יכולה לראות את הציונים הוא אפילו לא קרס, אני לא יודעת מה הבעיה שלו מעצבן -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2025, 14:35 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חם לי ומגעיל לי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2025, 23:30 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וזהו חזר להיות פה מת
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2025, 23:56 PM
|
||
חחחח אשכרה
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 00:08 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואיייי וזה שהם אמרו שיתפרסם באחת ואז פשוט רפרשתי 35 דקות עד שזה עלה לפחות לא נתקע לי אבל די איסה מעצבנים -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 00:12 AM
|
||||
לגמרי אני בשוק שהם החליטו להסכים להצעה של מועצת התלמידים עם ציוני המגן לא שזה משפיע לי על הרבה, רק על בגרות אחת, אבל עדיין מצוין כי מה זה לא בא לי לעשות מעבדה של ביולוגיה הבגרות השנייה שאני עושה זה מועד ב אז זה לא עוזר לזה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 00:16 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא משפיע לי על כלום😭 היתה לי בגרות ב12.6 (ביום לפני שכל הסיפור על איראן התחיל) שהוגשתי בה על מאה ואני ממש מתאבלת על זה עכשיו רק מועד ב במתמטיקה וסיימנו את גם עושה מתמטיקה? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 00:21 AM
|
||
וואי איזה באסה
לפחות הלך טוב? כן, קיבלתי ציון מעולה (לפי הסטנדרטים שלי) ל582, אז אני משפרת את 581 אבל גם אם בתעודה שלי יהיה הציון שאמור להיות לי עכשיו במתמטיקה, אני לא מאוד אתבאס איזה בגרות את משפרת? כאילו, שאלון ראשון או שני -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 00:22 AM
|
||||
אני מקווה?? זה פסיכולוגיה ומרגיש לי שאפשר ליפול בזה על שטויות למרות שאני טובה בזה, אבל מקווה לטוב וואי איזה נחמדדד כל הכבוד!! 571 אני רק ביא עוד לא עשיתי את השני -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |