![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 00:39 AM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז נחזיק אצבעות אה וואלה, משום מה היה לי בראש שאת בגילי חחח יא נכון, ליא יש 571 ו572 השנה, שמעתי שזה יותר קל מ581 ו582 אם את צריכה עזרה, אל תהססי לפנות:) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 09:18 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 09:20 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 11:36 AM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייי הייי 3>
-------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 13:16 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםםם
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 14:21 PM
|
||
חברה שלי התחילה לפני כמה חודשים את tcoptp, הפיק האהוב עליי של המאראדרס, ואז היא הפסיקה באמצע כי זה היה לה ארוך מידי
עשינו הסכם שכשאני אשיג עבודה, היא תמשיך לקרוא נחשו מי השיגה עבודה היום😌 -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 16:44 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף דחו אותי מ34 מקומות עבודה המלצות לספרים שהם באמת טובים אבל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 16:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכחתי איך מדברים פה
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 16:52 PM
|
||||
כן, גם לי היה קשה כי מצד אחד אני לא בת שמונה עשרה עדיין, מצד שני אני עוד לא הרבה זמן מתגייסת.... תלוי בסגנון הספרים שאתה אוהב -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 16:55 PM
|
||||
אני בא לכל מקום וזה כזה -היי! אתם מחפשים במקרה עובדים? -אה כןכן בטח!! אתה- -אני בן 15 -אהההה😕 לא משנה דחו אותי ככ הרבה פעמים שאין לי חרדה חברתית יותר אני ככ נואש כל ספר שאת אוהבת אני אקרא קראתי את ההיסטוריה הסודית ואתן לך את השמש ומאז לא מצאתי אף ספר שמתקרב איפלו לרמה הזאת אז אם יש לך המלצות --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:02 PM
|
||||
כן, 15 זה באמת קצת צעיר, אנשים בדרך כלל שמים רף מינימום 17, לפעמים 18 או אחרי צבא אממ, כרגע הסדרה האהובה עליי היא סדרת הטרילוגיות של רובין הוב. באנגלית קוראים לזה Realm of the Elderlings אבל אני לא בטוחה איך קוראים לסדרה בעברית, אבל לטרילוגיה הראשונה קוראים "שושלת הרואים למרחק" זה פנטזיה אפית, לא ya, הדבר היחיד שביאס אותי זה שהספר מסופר בגוף ראשון, אבל חוץ מזה הסדרה הכי טובה שקראתי -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:06 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ שאלה מתי מתכוונים להתחיל לאשר פאנפיקים שוב (אלא אם כן כבר התחילו ביום שעבר מאז הפעם האחרונה שבדקתי)
לא באלי לשלוח לאישור פאנפיק שפשוט ישב שם חודש בגלל זה אני שואל >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:06 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה פאנפיק זה? בטוח שמעתי עליו אבל אני לא מכיר ראשי תיבות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:07 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שזה מאוד מצחיק שאני לא עושה כלום חוץ מלהיות בבית ובכל זאת כשהייתה את המלחמה ולא הייתה שגרה היה לי פתאום הרבה יותר זמן מבדרך כלל למרות שהסדר יום שלי לא היה אמור להשתנות בכלל.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:08 PM
|
||||
The Cadence of Part-Time Poets -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |