![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (53) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:31 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לקרוא פאנפיקים זה לא כיף האמת
לכתוב אותם אבל זה נהדר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:31 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחברת:) יאי תעדכן3> -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:34 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלוואי שהייתי יכול להקשיב לפודפיקים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה סליחה אני פשוט מיזוגן אעדכן!! @וריאן חשבתי על זה כמה פעמים בחודש האחרון ואז הגעתי למסקנה שאני לא אוהב לכתוב ואין לי כישרון כתיבה או כל סוג של תשוקה לכתיבה ועדיף שאני אשאר בצד השני אנשים גורמים לזה להיראות ככ קל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:35 PM
|
||||
ההפך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:36 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא? האחד הקצר ששמעתי היה קצת לא כיף כי האיכות סאונד הייתה לא טובה אבל הארוכים היו מושלמים והעיצוב סאונד גם מדהים עם האפקטים והכל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:36 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפילו רק לכתוב לעצמי בראש בלי לכתוב את זה אחר כך על נייר זה כיף לי יותר מלקרוא פאנפיק שמישהו אחר כתב אף אחד אחר אף פעם לא יודע מה אני רוצה לקרוא ולכן אין לי סיבה לבזבז את הזמן שלי על זה. הכי הרבה שאני עושה זה לרפרף על פאנפיקים בao3 כשאני ממש רוצה עוד תוכן מדמות שאני ממש אוהב באותו זמן אבל גם אז אני לא קורא רק מחפש את השם שלהם וקורא את השורה שלהם וחוזר לדלג עד לפעם הבאה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:37 PM
|
||||
קשה לי להבין מה אומרים כשאין אדם מדבר מולי או כתוביות אני אוהב לכתוב כי אפשר לקרוא את זה אח"כ התהליך עצמו לא כיף במיוחד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:38 PM
|
||||
מוד. אני מפזר טת הדאגר אג׳נדה בקואופ קיילב -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:39 PM
|
||||
לא ציפיתי אחרת מה עם סנייגר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:40 PM
|
||||
אני לא יכול הם לא ראו את האנימה. כשהם יראו נעבור לסנייגר 3: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:42 PM
|
||||
יש את הכתוביות האוטומטיות של ספוטיפיי להרבה מהם בהיתי בהן איזה שלוש שעות אתמול --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:42 PM
|
||||
אוקיי תקשיב טוב מה קרה עכשיו אני הלכתי לוויקי של סנייק כי היה לי משעמם וכתוב שם שהוא פלרטט עם דאגר דרך אמילי. לא שאמילי פלירטטה עם דאגר דרכו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:43 PM
|
||||
א מ ג קיילב מה לגתוב על סנייגר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:43 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הטיקטוק שלי על איך שהספר החדש של משחקי הרעב מדכא ואיזה אכזרי מתו שם וכזה
... מי מספר להם שהספר הכי מדכא של משחקי הרעב הוא פאנפיק au על קוסמים להטבים משנות 70 זריחה על האסיף בקושי גרם לי לבכות -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |