![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (53) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:44 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סנייגר קאנון אני אמות על הגבעה הזו. הממממ אתה לא כותב nsfw. @אלכס אמיתי לא קראתי את משחקי הרעב אבל אמיתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:44 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע אלכס ראית בלאק באטלר
רוצה לשמוע על סנייגר? 3: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:49 PM
|
||||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה gasp משחקי הרעב זה ספר הנוער הכי טוב אבר לך לקרוא אותו עכשיווו לא יודעת עד כמה אהבתי את הספר האחרון כי הוא הרגיש לי קצת מאולץ (ונראה שאני היחידה בפאנדום שחושבת ככה) אבל השלישיה הראשית + הבלדה פשוט ספרים מעולים
אם תזכיר לי מי זה, בטח -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:51 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כתה מוזמן לכתוב אצ הnsfw שלהם תגיד לי משהו חמוד לכתוב עליהם 3: אלכס - השיפניימ של סנייק ודאגר! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:52 PM
|
||||
וואי סנייק נראה לי חתיכת ארואייס, אז לא יודעת כמה אני משפפת אותפ אבל בטח -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:53 PM
|
||||
אבל הוא פלרטט עם דאגר >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:54 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
34??? וודפאק סו מוריס!! של א.מ. פורסטר זה ספר נהדר קראתי אותו לא מזמן שבעת הבעלים של אוולין הוגו ודייזי ג'ונס והסיקס (שניהם של טיילור גנקינס ריד) הבית בים התכלת מושלם מושלם ספר שהוא חיבוק גדול והכי חמוד בעולם 1984? ספר קשוח לקריאה ואקטואלי מדי לעיתים אבל אני מתה עליו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:56 PM
|
||||
ניסיתי לקרוא אותו לפני שנתיים ולא הצלחתייי אני פחות אוהב לקרוא ספרים כי קשה לי להתחבר לדמויות שאני לא מכיר אני בעיקר משפפ את סנייק עם עצמי אבל דאגר הוא תחליף מעולה @וריאן אממממ תכתוב אותם בספר האטלנטיס לדאגר יש מחלת ים והנחשים של סנייק גם לא הכי מרוצים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:56 PM
|
||||
חחחח כולם מפלרטטים עם כולם בבלק באטלר -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:57 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תמיד מרגישה ממש סתומה כשאני ממליצה על דברים פופולריים
כן את ממליצה על 1984? אחד הספרים הכי מפורסמים אבר? כל כך שונה ומיוחדת וואו ואני לא מרגישה ככה כלפי אנשים אחרים אבל ככה זה נשמע בתוך הראש שלי כשאני עושה את זה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:57 PM
|
||||
הוא השתמש בחיית המחמד שלו כתירוץ לומר לדאגר שהוא ישמח לחמם את המיטה שלו זה נשמע לי הרבה יותר פלרטטני מהדברים הרגילים שאומרים שם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:58 PM
|
||||
גם לנחשים של סנייק יש מחלת ים? סנייק מוקף בקיא גם הבויפרינד וגם הנחשים. אני הפצתי את ה סנייגר אג׳נדה אבל בזמן שהיא חיפשה את סנייק בגוגל היא הייתה כזה: רגע הוא מת???? ולא יגעתי מי היא מחפשת אז הייתי כזה: רגע מי. והיא כזה: מי?! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 17:59 PM
|
||||
מסכן. דיברתי יותר על זה שאסור לו לסחוב אותם עליו בספינה מחוץ למופעים אבל אני מניח שגם להם יהיה וואו איזו מסכנה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 18:00 PM
|
||||
שמעתי שזה ספר מעולה לעולם לא אקרא אותו יותר מידי כבד וקריפי עבורי אופס -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2025, 18:01 PM
|
||||
למאווווו מסכן סנייק לפחות יד לו את דון הפצפון 3: אני עשיתי טעות במילותיי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |