![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (53) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 28 2025, 21:29 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלכס אמרתי כבר שלקחתי את הספר שהמלצת לי? לא זוכר
לא יודע אם אקרא אותו כי אני לא כזה אוהב פנטזיה אבל כן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2025, 21:34 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רואה עם חברה שלי את משחק הדיונון והיא נוסעת מחר לשבוע למשצים עצכלכחגלגלגלדלדסלגלרלרל!!!!!!!!!!!!!!!!
טוויטר הולכים לספיילר לי את כל העונה לכבללדאלבלדלרשךבלכסלקךדך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2025, 22:13 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת לא חשבתי שזה הסגנון שלך -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 28 2025, 22:44 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג׳וקר.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2025, 23:01 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא חייב אם אתה לא אוהב, אבל אני ממש אהבתי את הספר אם אתה מתחיל, תעדכן3> -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 05:43 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
בשעה טובה קראתי סוף סוף את הזריחה על הקציר ואין לי עם מי להתלהב
-------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 08:20 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה אותו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 09:40 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוא נתחלק -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 10:15 AM
|
||||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אשכרה אבל מטורף חחחח היו זמנים איייי -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 10:25 AM
|
||
אני אוהב את לוז
היה איזה קאבר שהוא פרסם לפני איזה חודש והלכתי להסתכל שם בתגובות וכולם כזה אתם יודעים מחמיאים לו אומרים שהם אוהבים איך שהוא שר בלה בלה דברים רגילים בקאברים ואז ראיתי כמה אנשים שפשוט ענו לחלק מהתגובות באנגלית והם כזה: וואו אוקיי אתם לא יודעים כאילו מה הוא עשה??? ולרגע נבהלתי הייתי כזה: אוי אל תגידו לי שהוא נכנס לעוד controversy ואז כששאלו אותם על מה הם מדברים הם היו כזה: הוא עשה סמים. וואו אפשר לחשוב למה אתם מדברים כאילו הוא חטף ואנס ילדות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 11:00 AM
|
||||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז נכנסתי לקישור ששלחת וכתוב שזה פורסם ב29.12.2019 אז הלכתי לתאריך הזה בגוגל פוטוס ומצאתי את התמונה, זה די משעשע וגם יש שם מישהי עם משהו שנראה כמו חתיכת דף עם תמונה ביד, אז מה שאתה אומר makes sense -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 12:03 PM
|
||||
אני אראה @יעל קראת את זה? --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 12:07 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן בבקשה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 13:16 PM
|
||
אני שומע איזה פודפיק עכשיו ואני פשוט לא אוהב את המוסר השכל אני לא מבין אותו
כאילו יש נבלים וטומי הוא חבר של הנבלים ואז הוא רואה סרטון שלהם רוצחים מלא אנשים והוא מרגיש ממש רע והוא בקונפליקט ואז הוא מדבר עם מישהי שגם חברה של הנבלים והיא כזה ״כן אני יודעת שאני לא יכולה לשנות אותם אז אני חברה שלהם כי יותר חשוב לי החברות שלנו״ לא??? מה זאת אומרת אם אתה חבר של מישהו והוא רוצח מישהו אתה תמשיך להיות חבר שלו כי חבל לך לוותר על החברות שלכם כי אתה בכמ לא יכול לשנות אותם???? אדק אני לא הבנתי --------------------
|
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 14:15 PM
|
||
https://m.youtube.com/shorts/Vdwbl7v5a-M
דבר ראשון מה היילי עושה עם מיסטר ביסט דבר שני למה יש מאחוריהם שתי כריות שכתוב עליהם קוואקיטי --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |