![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (48) « ראשון ... 36 37 [38] 39 40 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 23:51 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני סבבה לגמרי, חופשת קיץ וכאלה למרות שלא כ"כ מרגישים את השינוי מהמלחמה אם לומר את האמת מה העניינים? מקווה שתראה את זה בהתחשב בדיליי המטורף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 00:03 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי חברה שלי מה זה מעצבנת אותי
חצות, חברה שלי שולחת לי הודעה "תגידי יש לך אקדח דבק חם?" עכשיו אין לי ממש כוח לחפש, אבל היא הולכת לרונדו ומקשטת את הרכב שלה אז אמרתי וואלה כן, בואי אני מחכה כמה דקות, היא גרה מטר ממני, לא מבינה למה לוקח לה ככ הרבה זמן להגיע אז התקשרתי, גם כדי לשאול איפה היא וגם כי הייתי צריכה לדעת אם לחפש לה את הדבק עצמו או רק את האקדח מה אומרת? "עזבי, מצאתי" לא יכולת לומר לי? אני עומדת ומחכה לך ב12 בלילה, תרימי רגע טלפון תאמרי לי שאת כבר לא צריכה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 06:22 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 07:26 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה ן One day I am gonna grow wings --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 07:28 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי האמת שממש ואני שונא את זה ממש התעצבנתי שלא הייתה לנו חלוקת תעודות פיזית מה זה השכונה הזאת לומר ביום שלישי רנדומלי ״אמממ טוב סיימתם פה״ אני גם בסדר!!!! וואי כמה זמן לא דיברנו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 07:29 AM
|
||||
די איך אתה זוכר את זה --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 09:55 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר אמרת שלא תפקפק בי יותר 3: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 11:00 AM
|
||
מידי פעם אני נזכרת בשיר של השוויצרי מהאירוויזיון בשנה של נועה, ששר על איך שהוא לא רוצה להיות חייל
מותקקקקק אתה לא רוצה להיות חייל?? כאילו יש לכם בכלל צבא, לא הייתם מעורבים במלחמה כבר 210 שנים, אל תתבכיין לי שאתה לא רוצה להיות חייל -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 11:53 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן טוב היה בלגן לנו איכשהו כן עשו חלוקת תעודות ביום חמישי אבל הכול היה מחופף דרך אגב יש לך הסבר למה יש תמונה של ראיסי בחוקים של טו"ק? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 12:41 PM
|
||
מעצבן אותי שאנשים שונאים רמוס/טונקס רק בגלל פער הגיל ביניהם ואז מעזים להסתובב ולהעריץ את ביל ופלר. אין הרבה הבדל בין 7 שנים ו13 שנים ובמיוחד כשפלר הייתה הרבה יותר צעירה מאשר טונקס כשמערכת היחסים שלהם התחילה
זה בסדר אם אייג' גאפ כל כך מפריע לאנשים אבל שלא יהיו צבועים בקשר לזה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 13:24 PM
|
||||
מממ חייבת להגיד שאני לא מסכימה קודם כל, יש הבדל עצום בין הבדל גילאים של 13 שנים ו7 שנים פער גילאים של 6/7 שנים זה פחות מעשור, הם התחתנו כשפלר הייתה בת 20/21 וביל היה בן 27, שזה בקושי פער גילאים, אם הם היו הולכים לאותו בית ספר, יש סיכוי שהייתה להם שנה או שנתיים משותפות בהן שניהם היו באותו בית ספר. מצד שני 12/13 שנים זה כבר הרבה. יותר מעשור, הוא בייבי בומר והיא ג'ן X, הוא היה בן 37 כשהם התחתנו והיא הייתה בת 24/25, זה כבר ממש הבדל רציני. הוא כבר עבר שנתיים או שלוש בהוגוורטס כשהיא רק נולדה. עכשיו, אני אוהבת את שני הזוגות, גם פלר וביל מתאימים בעיניי וגם רמוס וטונקס. אבל לומר שהפרש הגילאים של 2 הזוגות זה +- אותו הדבר... לא יכולה להסכים. ואני גם הייתי מבינה למה אנשים היו נרתעים מהפרש גילאים שכזה והיו מפסיקים לשפפ את השניים. -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 13:38 PM
|
||||
צקיך להסתכל על ההקשר - מערכת היחסים בין ביל ופלר התחילה כשפלר בדיוק סיימה את הלימודים שלה, לפני שהיא הייתה בת עשרים, אז ברור שיש בזה משהו קצת sus (אני כן אוהב אותם, שיהיה ברור). בינתיים טונקס הייתה באמצע שנות העשרים שלה, לגמרי מבוגרת, באמצע קריירה מצליחה (או לא מצליחה, אבל קריירה). הפער בין ניסיון החיים שלה ושל רמוס לא שונה מהפער בין ניסיון החיים של פלר וביל. אם מישהו לא אוהב את השיפ רק מהסיבה הזו, הוא צריך להירתע משיפים דומים מאותה סיבה אחרת זה מרגיש כמו סתם תירוץ למשהו אחר שמפריע להם באותו שיפ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 13:58 PM
|
||||
מערכת היחסים של פלר וביל התחילה פחות משנה לפני שהם התחתנו, משמע פלר הייתה במינימום של המינימום בת 19 וביל בן 25. גם מערכת היחסים של טונקס ורמוס התחילה פחות משנה לפני שהם התחתנו, משמע היא הייתה במינימום של המינימום בת 23 והוא היה בין 36. כשהם התחילו את מערכת היחסים ביניהם, פלר וביל שניהם עבדו בגרינגוטס (פלר משרה חלקית וביל משרה מלאה). כשטונקס ורמוס התחילו את מערכת היחסים ביניהם, טונקס הייתה הילאית ורמוס היה מובטל (אופס חחח). לא רואה ממש פער בין המקום ההתחלתי של פלר וטונקס. טונקס הייתה בתחילת שנות ה20 כשהיא ורמוס התאהבו, ובת +- 23 כשהתחילו לצאת. פלר הייתה בת 18/19 כשהתאהבו, ובת 19+- כשהתחילו לצאת. -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 14:09 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והוכחת את זה פעם נוספת. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 14:16 PM
|
||||
לנו עשו בראשון שעבר ואומייגאד שנאתי את זה ככ מה זאת אומרת זום תביאי לי את הפאקינג תעודה איך היה אבל? בסדר? ואיך עם אודיסאה זה היה משהו לנשף😭 אני אישית שמתי אותו שם --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |