![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (18) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 25 2025, 11:35 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היום השלט של המזגן הפסיק לעבוד אז פתחתי את המכסה של הבטרייה ואחת הבטריות פיתחה גידול.
סגרתי את זה ולא נגעתי בזה יותר. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 25 2025, 11:41 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו אתה כן יכול @סו אספרסו מקיאטו > -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 25 2025, 11:41 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אני לא מתישהו יגמר לי הכסף -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 25 2025, 11:47 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו סטרסו, נו סטרסו, נו ניד טו בי דפרסו!! --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 25 2025, 21:25 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נו אבל בימים האחרונים דווקא היו כאן אנשים
איפה כולם -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 25 2025, 21:28 PM
|
||
זה פשוט שהפסקנו לדבר על משהו צריך שיחה
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 25 2025, 22:39 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה תבחר נושא בוער שלאנשים יש מה להגיד עליו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 26 2025, 07:01 AM
|
||
מי רוצה לשמוע על מונו אייס!
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 26 2025, 11:57 AM
|
||
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 26 2025, 14:40 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מבין למה אנשים בועטים לאנשים אחרים במושב באוטובוס
איך הגעתם לשם בכללללל תישענו אחורה תנשמו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 26 2025, 14:42 PM
|
||
עוד משהו
שומע את eternal Sunshine deluxe וזה בלתי נסבל הצנזור לא יכול לשמוע שורה מה זה סאי דאט שי- וויז יור צ׳סט אנד בי יור אוון פא- בסט פרינד --------------------
|
|
פורסם ב: May 26 2025, 15:28 PM
|
||
היום עשיתי את הדבר הכי מטופש ואידיוטי שעשיתי בחיי
לקחתי את הכלבות לטיול, אבל לא היה לי כוח לסחוב איתי את המפתחות, אבל כן רציתי לנעול את הדלת, אז השארתי את הדלת של הכלבות פתוחה, וזרקתי לשם את המפתחות שלי, אחרי שנעלתי את הדלת. אחרי רגע הבנתי מה עשיתי, והבנתי שליטרלי זרקתי את המפתחות, ושאני לא יכולה להגיע אליהם. הייתי בפאניקה והייתי בטוחה שאני ננעלת בחוץ עם הכלבות עד שאחד מבני המשפחה שלי חוזר הבייתה. קיצר, התקשרתי לאבא, לשאול אולי יש לשכן או חברים שגרים בעיר מפתח, והוא אמר לא. בסוף מצאתי משהו ארוך מספיק שיגיע אליהם, אבל התהליך היה ככ סטרספול. הכלבות שלי עכשיו ישנות ברוגע ונחת במיטות שלהן, אפילו לא מודעות לכמה קרוב היינו מלהיתקע בחוץ. (טוב, הן יכלו להיכנס, אבל הן לא מאולפות אז הן לא יביאו לי את המפתחות, ככה שאני עדיין נתקעת בחוץ והן לא מקבלות ארוחת צהריים, אזזז) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 26 2025, 16:13 PM
|
||
אני חושב שהעובדה שהארומאסה נחשב לדמות הכי קשה בזנלס זון זירו אומרת הרבה על רמת האייקיו הממוצעת של הפאנדום הזה.
|
|
פורסם ב: May 26 2025, 17:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 26 2025, 23:31 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |