![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 16:43 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי לצעוק על קיש היה מטורף חוויה 10/10 גם האנשעם בתכנית שלי יזמו את זה🥰 הייתי גם בהרצאה של דורון פישלר שם איזה קרייזי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 16:44 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שששש הלכתי להתקלח איזה מזג אוויר מזעזע אני כבר מרגיש שוב מזיע --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 16:54 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השמש צולה אותי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 17:02 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין דבר שמעצבן אותי יותר מלשמוע מישהו מספר משהו כאילו הוא המציא אותו כשאני יודע מאיפה הוא שמע אותו
״זה אולי מוזר לומר אבל אם הייתי בלופ זמן הייתי מנצל את זה נגיד כדי לגלות מה מהלך האירועים המדויק שיגרום לך לרצות לשכב איתי״ וואו זה אתה המצאת?? חזק כדאי לך לעשות מזה סרט --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 17:11 PM
|
||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל היום הזה היה שווה בטירוף++ איזה הרצאה שלו היית? אני הייתי בספרים
הא ראיתי את זה Groundhog day -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 17:19 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מאמינה שלא הזמינו את אסכולה למגה איוונט
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 17:19 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנצל אני חייב להודות שגם אני בפעם הראשונה ששלחת הודעה כזאת הייתי קצת מבולבל -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 17:24 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יססס היה מגניב ממש אה הייתי באחת של המסע בזמן -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 17:24 PM
|
||||
כן גם אני זה קונספט מגניב ומעניין אבל רק בפעם הראשונה שרואים אותו ראיתי ככ הרבה חיקויים של זה אני עייף אתם יודעים איזה סרט אני אוהב?? דלתות מסתובבות ואפילו לא סיימתי אותו אני צריך לסיים אותו --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 17:25 PM
|
||||
גם אניייייייי --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 17:31 PM
|
||
באוטו ואחותי בחרה את השירים ואני יושב עם האוזניות שלי ונראה ממש מרדן שמעתי כבר me blue sky עכשיו אני שומע ain’t no mountain high enough
--------------------
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 17:41 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי אני צריך ל rebrand את עצמי מחדש כבלאק באטלר סטאן מאחר שכבר לא אכפת לי מאקדמיית הגיבורים שלי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 17:50 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה? לא ראיתי אני יותר בקטע של סרטים רומנטים אתה יודע אשמתי, סרטים כאלה כאלה סרטים מזה טובים אתה חייב לראות איזה מגניב מסתומרת חברים משותפים? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 18:16 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם לי
ונראה לי שאני צריכה להיגמל משנ"צים, כי אני לא יכולה לשנוץ בצבא, אבל אני לא עושה כלום כל היום אז זה בעייתי להפסיק בתקופה ככ משעממת -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 18:17 PM
|
||||
זה סדרת אנימה עד לעצם היום הזה לא עברתי את העונה השלישית אני לא טוב בסדרות כאילו לפרח היו חברים מאוד טובים שהיו גם חברים ממש טובים של מישהי בחדר שלנו --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |