![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (48) « ראשון ... 46 47 [48] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: אתמול ב-23:09
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה הרגשתי מאוד שנון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-23:17
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע הזה שao3 חוסם את האתר, ואת מבינה שזה כנראה סימן ללכת לישון מוקדם, כמו שאמרת שתעשי כבר שבוע
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:21
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדכנתי את חברות שלי בקבוצה שזה ירד ומכמה שהתגובה היתה דרמטית הבנתי שבחרתי טוב את החברות שלי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-23:26
|
||||
בדיוק שניה אחרי שזה נחסם מצאתי פאנפיק שנשמע טוב ולחצתי עליו בציפיה להעביר את היום זה היה מגעיל מצידם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-23:27
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"להעביר את היום" והשעה אחת עשרה וחצי בלילה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-23:36
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהב את חוש ההומור שלי.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-1:06
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מת די בדיוק היום רציתי לקרוא פאנפיקים אחרי שכמה זמן לא קראתי וואי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-1:06
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן?? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-9:21
|
||
אז טובו לא הולך לcreator clash יותר (בצדק הם פשוט דחו את זה משום מקום והוא היה מתאמן כל יום בשבוע ולא שותה ואוכל לפי דיאטה קפדנית אז כאילו) אבל הוא כנראה קיבל תפקיד באיזה סדרה??
--------------------
|
|
פורסם ב: היום ב-11:52
|
||||
לפרוטוקול זה ירד אתמול בצהריים טוב לא צהריים בשמונה בערב אבל סיימ סיימ הודעה זו נערכה ע"י Automaton ב היום ב-11:52 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: היום ב-13:33
|
||
״ I don't think fanfics or fandoms will ever get the absolute insanity that was sbi ever again like you could put tommyinnit in any situation with his little found family and it would work
Like you want superhero/supervillain fics? You got em You want space fics? Right over here Mermaid fics? Yep Zombie apocalypse? Don't even have to ask twice You could have a random thought of the wildest au and he would fit right in and I dont believe anything will ever come close to what that was״ מי שלא היה בתוך הדבר שהוא sbi לעולם לא יבין וחבל --------------------
|
|
פורסם ב: היום ב-13:49
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני תמיד מפספס את כולם פה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-13:57
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיאו מיאו
אנשים אני יודע שזה נראה כאילו ממש מוזר מרושם ראשוני אבל אתם ממש צריכים לנסות Umamusume זה ככ טוב. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-14:59
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו, כמה האתר פעיל בימנו? הוא נראה די נטוש :(
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |