![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (53) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: אתמול ב-16:46
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה😭😭😭😭😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-16:47
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טנקיווו -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-16:57
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איךךך איךךךך בכיתה ו הייתי מסתובב כל יום על שתי שעות שינה היום אני כל יום על 8 ושנצתי היום בפעם הראשונה אי פעם בערך באמצע שבוע
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-17:17
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם כאן יודעים רומנית חוץ ממני זה מרגיש כמו להיות חלק משיחה שלא הוזמנתי אליה
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-17:35
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רילייטבל כשהייתי צעיר וחזק ומלא בyouth spirit יכולתי להישאר ער במשך ימים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-17:38
|
||||
אני מת היום יום אחד של פאנפיק אחד יותר מדי ואני משלם על זה שבוע --------------------
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-17:42
|
||||
מדויק בימים האחרונים בחרתי להיות ער בשעות לא שעות כדי להספיק גם את ההתמהמהויות היומיות שלי וגם לקרוא פאנפיק ממש ארוך (שלא היה שווה את זה) וזה היה מאוד לא חכם מצידי אני נראה ומרגיש כמו גופה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-17:43
|
||||
הלכתי לרופא לפני כמה זמן כי אני עייף כל הזמן למרות שאני עושה הכל נכון אחרי בדיקת דם הם יכלו להכריז שזה כי אני בדיכאון --------------------
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-17:47
|
||
מה זה הנגיף הזה ששמו date everything
שלא תבינו לא נכון זה משחק ממש מגניב והעיצובים ככ פאקינג טובים זה ככ מרשים אבל עד כדי כך…..? למה כל סטרימר אי פעם משחק בזה עכשיו למה לסליימסיקל יש איזה עשרים שעות במשחק הזה אני מניח שאני אחכה לסוף לראות אם יש משהו מיוחד אדק אבל כאילו --------------------
|
|
פורסם ב: אתמול ב-17:59
|
||
הבחור שאומר ״מאמא?????״ יצא מהכלא וישר התחיל להעלות שוב
אין לו שום בושה --------------------
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:33
|
||||
הצילו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-20:36
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו למה כולם אומרים לי שהקול שלי יפה
כאילו העובדה שכולם מרגישים את הצורך להגיד את זה. מה זה אומר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:38
|
||||
לא יודע אם יפה אבל יש לך קול מאוד נעים זה שאתה שומע את זה כל הזמן מעיד שזה נכון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-20:39
|
||||
כן אבל אני מתכוון מה אני עושה עם הקול הזה עכשיו -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-20:40
|
||||
לומד לשיר בשביל הלן impression שלך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |