![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (66) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 14:13 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים צריכים להבין שהעובדה שאני משפפ את השיפ הזה והזה לא בהכרח אומרת שאני חושב שהדמויות יסתדרו ויבנו מערכת יחסים מוצלחת. זה אומר שאני יודע שהם לא וחושב שהדינמיקה מעניינת בגלל זה
הרעיון הנורמלי של אנשים לגבי שיפים כל כך משעמם אותיייי אני לא מבין מה מעניין ברומאנס חמוד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 14:44 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מבין מה מעניין ברומאנס נקודה. כל מה שכיף שאפשר למצוא בשיפ רומנטי אפשר למצוא כיף אפילו יותר בשיפ אפלטוני (כייס אין פוינט: הארוולט) -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 16:01 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם לעבוד בתפקיד מעפן עם משכורת הולמת או בתפקיד טוב עם משכורת מעפנה (המשכורת אותה משכורת בשני התפקידים אבל לתפקיד הטוב זה נחשב מעפן ולתפקיד המעפן זה נחשב הולם)
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 16:08 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתפקיד הטוב? סליחה אבל מה זאת אומרת המוצר עולה 20.10 שקל מה זאת אומרתתתתת למה העשר אגורותתתתת האם זה משמעותי ברמה שזה שווה את זה שאני מסתובב עכשיו עם תשעה מטבעות בכיס הולכות ליפול לי המכנסיים מרוב מטבעות אתם יודעים שמחזירים עגולים זה לא קללה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 16:18 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האלבום החדש של מנדלסון בלופים + מיטה
😍 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 17:01 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתעב את הפרסומת שהולכת כמו ״כשתטעמו את קינדר טרונקי תבינו בדיוק כמה הוא טעים!״ למה דפאק אתם מתכוונים אתם שומעים מה אתם אומרים מה זה אומר בכלל זה נכון לגבי כל דבר אידיוטים
חוץ מזה שטרונקי נשמע כמו מילה פוגענית --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 17:09 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא נכון לגבי כל מוצר לפעמים אתה טועם משהו ומגלה כמה הוא מגעיל חוץ מזה הם לא אמרו שזה רק על המוצר שלהם נכון -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 17:13 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש פחות גבולות ברומאנס רוב האנשים לא מוכנים לכתוב על מערכת יחסים עמוקה בין חברים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 17:14 PM
|
||||
נו אני לא רואה מה הבעיה אתה טועם ומגלה שרמת הטעים היא במינוסים --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 17:25 PM
|
||||
בגלל זה הארוולט. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 17:49 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כי כשלהיות בריא וספורט הופך לטרנד זה גם חיובי כי זה אומר שאנשים יעשו את זה יותר שזה די טוב אבל זה גם לא טוב כי אז כל אחד באינטרנט אומר בולשיט משלו וקורא לזה אמת מוחלטת -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 18:12 PM
|
||||
בכלל זה פשוט עצוב איך האינטרנט הפך את הקטע של להיות בריא לדבר הכי מסובך בעולם כדי להרוויח על חשבון אנשים שיעשו הכל כדי לרדת במשקל אבל כן אנשים כאילו שמים מסכות בכנסים כדי לא להידבק כי יש שם מלא אנשים? --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 18:47 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טרונקי נשמע כמו קללה שהאחיינים שלי המציאו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 19:05 PM
|
||||
נכון?? מיום ליום זה נעשה יותר ויותר קשה לא לבגוד בחברה שלי ולראות את העונה החדשה של משחק הדיונון בלעדיה --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2025, 19:41 PM
|
||
אני מת על טובו התחת שלו ככ דיסלקטי מישהו שאל אותו בכזה q&a אם הוא מעדיף את אחד האקסים שלו על פני השני והוא פצח בנאום על איך אין לו באמת גרזן מועדף והצ׳אט צרח עליו חמש דקות שהוא קורא את השאלה לא נכון והוא קרא את זה עוד עשרים פעם והיה כזה מה הבעיה????? קראתי נכון????? מה הקשר e??????
--------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |